Olen kirjoittanut blogia toisessa osoitteessa jo vaikka kuinka kauan. Tarkkaan ottaen, vajaan kymmenen vuotta. Jatkan siitä, mihin olen jäänyt edellisessä blogissa, pidän tyylin samana ja jutut jatkuvat saman teeman ympärillä.

Kirjoittaja
Olen vuonna 1957 syntynyt peruskoulun luokanopettaja. Olen naimisissa, meillä on kolme aikuista lasta ja vanhimmalla tyttärellämme on neljä lasta eli siis olen vaari. Asumme lähellä Helsinkiä ok-talossa.

Musiikki
Musiikki on merkittävin harrastukseni. Soitan pianoa kohtuullisesti, kitaraa ja monia muitakin soittimia tunnistettavasti. Työssäni tietysti tarvitsen paljon soittotaitoa, mutta olen tehnyt erittäin paljon pientä ja vähän suurempaakin keikkaa seurakunnan jutuissa. Kanttorina eri tilaisuuksissa ja kuoroja säestellen.

pianoman.jpg

*****

Musamaailmassani on kuitenkin laulaminen kaikkein tärkeintä. Kuten mainitsin, olen ollut mukana kotipaikkakuntamme seurakunnan musiikkitouhuissa ja vuodesta 1982 alkaen olen laulanut kolmessa eri seurakunnan kuorossa.

Ihan kirkkolaulua tämä elämä ei ole ollut, vaan olen myös erittäin paljon tehnyt kevyttä musaa. Jopa siinä määrin, että olen julkaissut yhden omissa nimissäni olevan äänilevyn ja sitten kevyttä musiikkia tekevän lauluyhtyeemme, Thromoksen kanssa. Niiden lisäksi olen toki keikkaillutkin sekä yksin että yhdessä Thromoksen kanssa. Lisäksi johdin vuosia paikkakunnallamme toimivaa Viihdekuoroa. Tässä Thromos.

luuppi.jpg

******

Kreikka ja kreikka
Minä olen hieman vauhkopäinen  Kreikka-fani, kuten tuosta blogini pääkuvasta voi kevyesti päätellä. Menin vahingossa Kreikkaan vuonna 1989 ja sen jälkeen on tullut reissatuksi siellä ja täällä ympäri Kreikkaa jo 40 kertaa - eniten kuitenkin Santorinilla, missä tuo pääkuva on otettu, kuten myös tuo seuraava mopokuva. Olen myös harrastanut kreikkaa kielenä ja osaan sitä jossain määrin kohtuudella. En minä mikään tulkki ole, turha kuvitellakaan, mutta jossain määrin minä sitä kieltä pystyn puhumaan.

santo.jpg

******

Kirjoittelenpa sitten lisää ja laajennan sitä harrastusaluetta joskus tulevaisuudessa.