Tässä on ollut melkoista menoa viime aikoina, mutta eipä näytä hellittävän ennen syyslomaa. Ihan oma syy - mitäs olen mukana niin monessa, mutta toisaalta nämä eivät kummemmin rasita, koska ihan näin paljon ei hommaa satu yleensä samalle viikolle.

***********

Normaali työpäivä 8-15 oppitunnit ja joitain suunnittelujuttuja. Produktiokuoron treenit illalla Nummelassa 18-20.

**********

Normaali työpäivä, suunnitteluaika kahdeksasta yhdeksään, mutta pitää mennä vähintään puolelta suunnittelemaan suunnittelua. Koulu loppuu yhdeltä ja pitää kiirehtiä kotiin, koska vesimittarin vaihtaja tulee kahdelta. Illalla viideltä Lipetin isännistön kokous Lipetissä.

***********

Keskiviikkona normaali työpäivä kahdeksasta kahteen + suunnittelut. Illalla olen laulamassa kolmen eri kokoonpanon kanssa turvapaikanhakijoiden hyväksi järjestetettävässä konsertissa seitsemästä eteenpäin.

*********

Torstaina normaali koulupäivä 8-15 ja joitain kokous- ja suunnittelujuttuja. Illalla ensin VOpet:n pikahallitus ja sitten VOpet:n yleiskokous illalla. Pitäisi olla kuorotreeneissäkin, mutta enhän minä kahteen paikkaan pääse yhtä aikaa.

*********

Perjantaina normaali koulupäivä 8-13. Illalla kreikan tunnit 17-18.30 Lohjalla.

*************

Kaikien tämän tohinan lisäksi pitää varmaan hieman suunnitella Thromoksen kuvioita eli tehdä sovituksia jouluksi ja miettiä mahdollista koulutusta. Jossain välissä pitäisi ehtiä käymään lenkillä ja laittaa ruokaa. Siivous täytyy skipata - kukapa sitä muistelee vanhana, kun siivosi ja tiskasi.

Piti ottaa selvää yhdestä jos toisestakin asiasta ja koko ajan availin koneita ja kävin tarkistamassa, että menenkö tuonna ja tänne ja kuka oli siellä ja täällä ja mitä sovitusta nyt tekisin ja mistä löytäisin nuotteja ja kukaihme minulle lähetti sähköpostin. Loppujen lopuksi pöydälläni oli tällainen arsenaali ja kaikkia ihan oikeasti tarvitsin ja iPadiä myös, mutta Irmeli nappasi sen välillä. Tässä on kyse vain harrastamisesta - vielä en ole tänään miettinyt työasioita ~ ne suunnitellaan sitten illalla.

konttori.jpg