Tänään sitten vietetään tätä outoa päivää, joka jotenkin väkisin keksittiin joskus aikaa sitten. Eipä minulla mitään ole tätä vastaan, mutta turhaa mikä turhaa. Aika paljon markkinavoimien vetämää tämäkin juhlapäivä on ja niinpä tänäänkin kannetaan koteihin hillitön määrä ihan turhaa roinaa - tai eihän niitä tänään kanneta, vaan johan ne on jo varmaan hankittu. Tänään avataan sitten niitä juhlapaketteja.

Minä en muuten tiedä, mitä minulle tänään tulee. Sen Essi kertoi jo viikolla, että jotain on hankittu eli sanoin siis ihan turhaan, että ei tarvitse hankkia. Lapset ovat yhdessä jotain hankkineet eli tänään on siis kohdattavissa yllätys. Viime vuosina olen ystävällisesti toivonut saavani kirjan. Olen hyvissä ajoin laittanut toivelistan ja joku niistä on sitten tähän kohtaan tupsahtanut. Juuri tällä hetkellä minulla ei ole oikein sellaista tilannetta, että kaipaisin jotain tiettyä kirjaa ja siksi en edes laatinut listaa ~ ehkä jouluksi.

***********

Tänään on sen verran aherrettava, että saan eilen aloittamani homman loppuun. Saimme nimittäin viimeinkin koulullemme sähkörummut, jotka jouduin sitten kasaamaan melkein palasista, vaikka emme niitä Ikeasta hakeneetkaan. Yllättävän kauan piti ihmetellä, ennen kuin homma tuli kokonaan kasatuksi kuntoon, mutta nyt meillä on sitten viimeinkin tällainen ihmelaite. Vielä pitää ehtiä tutustua koko laitteistoon, mutta ei se mikään maailman ihme vehje ole. Se, miksi sähkörummut koulussa hakkaavat tavallisen settirumnmun 100-0, johtuu tietenkin siitä, että äänen voimakkuutta voi säädellä, setti on kevyt ja helppo kuljettaa, se mahtuu pieneen tilaan ja siellä on erilaisia soundeja, joilla voi tehdä monenlaisia kommervenkkejä.

Kyllä muuten on pelottavan vakavan näköinen tämä rumpali. Ei luulisi näillä vuosilla enää naaman kääntyvän kurtuille, kun saa uuden härpäkkeen, mutta näin vaan kävi, mot!

drummer.jpg