Sunnuntai menikin sitten kokonaan musisoidessa. Aamulla piti jo ennen yhtätoista kiiruhtaa Nummelan kirkkoon treenaamaan jouluista ohjelmistoa ja sitten lauloimme niitä lauluja jumiksessa. Tämä homma oli Produktiokuoron heiniä. Sujui mukavasti ja tulipa lauletuksi ihan kunnolla, vaikka hieman meinasi kurkkua kiristellä.

Iltapäivä sujui koulun joulujuhlaan liittyvän videon editoinnissa. Koko video kestää 19 minuuttia, mutta sen tekemiseen kului lopulta nelisen tuntia ihan aktiivista työtä. Lopputulos lienee kutakuinkin sujuva. Sen näkee sitten lopulta torstaina, kun se esitetään koulun joulujuhlassa.

Illalla sitten piti taasen kiiruhtaa kirkkoon. Tällä kertaa vuorossa oli Thromos. Lauloimme Kauneimmissa Joululauluissa ja ohjelmassa oli kolme laulua - Taivas sylissäni, Jumala kuiskaa joulun ja Jouluenkeli. Jouluenkelin kertosäkeessä oli mukana kolmisenkymmentä koululaista ja kyllähän se oli upeaa musisointia, kun lapset oikein antoivat tulla täydestä sydämestä.

Kun oli tällaista vähän juhlallisempaa, niin pitihän siihen sitten pukeutua - ihan kraka kaulaan ja vähän pikkutakkia.

laulaja.jpg

***************

Tämän viikon työt ovat sitten ihan täysin joulun ehdoilla meneviä. Eilen touhusimme joulujuhlan valmistelujen kanssa, tänään kävimme aamulla kirkossa ja sitten taas jatkoimme joulujuhlavalmisteluilla. Eipä tässä juurikaan ole ehditty tavallista koulua pitää, mutta eipä tuo erikoisen tähdellistä ole ollutkaan. Nyt on tämä aika ja nämä kujeet.

Illalla sitten suunnattiin taas Produktiokuoron kanssa laulamaan. Tällä kertaa Nummelaan erääseen palvelutaloon, missä lauloimme kymmenkunta joululaulua. Kiva, kun joku/jotkut pyytävät ja saamme laulaa harjoiteltuja lauluja. Eivät jää yhteen esitykseen.

**************

Tänään olin sitten katsomassa jääkiekkoa Helsingissä. HIFK pelasi SaiPaa vastaan ja periaatteessa odotin petolauman kukistavan Idän jättiläiset kunnolla vaikkakin ennusteeni oli kivuliaan niukka voitto, Ei onnistunut. SaiPa vei pisteet kokonaan mukaansa ja niinpä HIFK ja kannattajat saivat jäädä nuolemaan näppejään. Voi voi!

hifk.jpg