Vuosi 2015 on lopullisesti painettu historiaan. Meikäläisen mikrotasolla siihen ei liity oikeastaan yhtään mitään kovin ihmeellistä ~ elo on jatkunut ihan normaalisti töitä tehden, laulellen, reissaten, lastenlasten kanssa touhuten ja kotona puuhaillen. Vuodesta 2016 en odota edelleenkään omalla tasollani yhtään mitään ja tänä vuonna en poikkeuksellisesti tee yhtään mitään uudenvuoden lupausta. Olenhan jo varmaan viimeksi kuluneiden kahdenkymmenen vuoden ajan luvannut olla aloittamatta tupakointia ja kun en kerran ole aloittanut, niin eiköhän se lupaus ala jo olla pääasiassa surkuhupaisa.

***********

Vuoden vaihtuminen ei aiheuttanut mitään ylisuuria juhlallisuuksia, mutta hieman tavanomaisesta poikkeavaa toimintaa kuitenkin. Keskiviikkona päädyimme Lipetttin, koska se sattui olemaan vapaana ja johan tässä oli ehditty kotinurkkia koluta. Lipetissa tietenkin saunoimme ja kuuntelimme radiota ja pelasimme huippupeliä - Afrikan tähteä.

lipe.jpg

*******

Eilinen päivä sujui sitten ystävien kanssa (kunhan ensin oli kotouduttu Lipetistä). Kävelimme Salmin ulkoilualueelle Vähä-Parikkaan rantamille ja vietimme siellä jokusen tunnin - melkein pimeään saakka. Kahvia, makkaraa, leipää, kuoharia. Hyvä ilma ja paljon hauskaa jutustelua.

retki.jpg

************

Vuosi vaihtui ystävien kotona, missä saunottiin sata vuotta vanhassa pihasaunassa tuntikausia ja sitten ennen rakettien katsomista (emme ampuneet ensimmäistäkään!) söimme sushia.

sus.jpg

Nyt on vuosi 2016 ~ olympiakisat ja karkausvuosi!