Perinteiseen tapaan tämä viikko kahdeksan on lomailtu. Irmeli oli alkuviikon myös, mutta on nyt nämä kaksi loppupäivää töissä. 

Emme ole tehneet käytännössä mitään ihmeellistä - ihan lepuutelleet. Vähän oli mielessä, että olisimme menneet käymään Jyväskylässä, mutta erinäisistä syistä johtuen emme sitten lähteneet. 

Maanantaina ja tänään lapset olivat meillä katsomassa elokuvia (jotka he olivat tosin nähneet monta kertaa, mutta Irmeli halusi nähdä ne - ihan lasten leffoja). Irmeli ja Essi olivat yhtenä päivänä uimassa lasten kanssa Rajamäen uimahallissa. Se on kuulemma kiva paikka - on erinäistä aktiviteettijuttua.

Minä olen hiihtänyt. Kolme pitkää reissua Nummelassa. Kolmeen vuoteen ei täällä Etelä-Suomessa ole ollut oikein kunnollisia hiihtokelejä enää tähän aikaan. Mielelläni vielä jokusen viikon hiihtelisin, jos vaan mahdollista. Olen myös lukenut runsaasti. Näin lomalla on sekä aikaa ja  jaksaahan tuota lukea myöhään, vaikka olemme käyttäneet aikaa myös elokuvien katseluun. 

Innostuin tekemään pari sovitusta. En ole pitkään aikaan oikein pysähtynyt enkä saanut aikaiseksi yhtään Thromos-laulua, mutta nyt sitten tuli kaksi uutta - Pauli Hanhiniemen Siipeen jos sain ja Knipin ja Mariskan Mestaripiirros.

Ei tämä loma vielä kuitenkaan ole loppunut. Tässä on vielä monta suunniteltua kuviota, mutta palataan sitten niihin, kun ehditään.

Tänään oli muuten sitten ensimmäinen päivä vuonna 2016, kun auringon nousun ja laskun välinen aika on yli kymmenen tuntia. Minuutin tosin, mutta silti.