Koko tämän vuoden ensimmäinen todellinen aurinkopäivä oli sitten tänään. Ei pilvenhattaraakaan, mukavan lämmintä eikä edes tuullut. Heräsimme melko aikaisin ja olihan se tosi kivaa, kun aurinko paistoi suoraan sisälle.

Aamupäivällä emme kuitenkaan tehneet mitään ihmeellistä, koska meidän piti mennä Nummelaan Produktiokuoron jäähyväiskonsertin kenraaliharjoitukseen. Ennen sitä Irmeli kävi Prismasta hakemassa kukkamultaa ja siinä vielä ehdimme käväisemään Nummelan torilla, joka muuten on oikein virallisesti nimetty kuuluisan vihtiläispoliitikon, Veikko Hellen mukaan.

Treenasimme vielä vajaan pari tuntia ja eiköhän nuo laulut ole sitten viimeisen päälle kunnossa nyt, kun keikka sitten huomenna hoidetaan toivon mukaan kunnialla läpi. 

Nummelasta ajoimme sitten katsomaan, miten nuo lapsoset jaksavat ja siellähän Emma oli pihalla tekemässä asfalttitaidetta. Jussi oli ostanut hänelle asfalttiliidut ja niinpä tyttö innoissaan piirteli pihatielle kauniita kuvia. 

emmakatu.jpg

********

Nappasimme yhden poikasen sitten mukaan ja lähdimme hänen kanssaan hakemaan pajunkissaoksia piakkoin koittavan pääsiäisen kunniaksi. Kauas ei tarvinnutkaan mennä, kun löysimme sopivat oksat, joissa oli pulleat kissat ja niitä sitten mukaan otetuilla oksasaksilla Aksu ja Irmeli napsivat.

pajupika.jpg

Irmelillä oli myös narsisseja valmiiksi ostettuna ja koska ne kestävät melkoistakin pakkasta, laittoi hän ne näin alkavan kevään kunniaksi ikkunalaudalle koristukseksi. Tuovathan ne kummasti väriä tähän alkavan kevään kohtuulliseen harmauteen.

narskut.jpg

********

Tänään oli oikein laulujen laulupäivä. Meillä oli vielä iltapäivällä Thromoksen harjoitus ja ihan pian sitten onkin keikka. Maaliskuu alkaa olla puolivälissä ja ihan pian on pääsiäinen ja sitten siirrytäänkin jo viimeisten kahden koulukuukauden kuvioihin.