Eilen aamulla lähdimme jo aika pian kymmenen jälkeen koirimuskävelylle. Meillähän ei siis ole koiraa, mutta Essillä on ja kun hän ei vielä ollut ehtinyt hurttaa ulkoiluttaa, niin kutsuimme itsemme retkelle koiruuden kanssa. Vielä olisi hiihtokelejä ja sopivia ilmoja ja Nummelanharjun ladutkin hyvässä kunnossa, mutta kuinkapas ollakaan, kun tosiaankin kaksi viikkoa sitten kaaduin koulussa hiihtotunnilla ja loukkasin olkapääni, niin se tarkoittaa nyt kyllä sitä, että sukset laitetaan varastoon odottamaan ensi talvea. Liikkuminen on nyt sitten ennen pyöräilykauden aloitusta ihan kävelypoliittinen tapahtuma ja sillä sibulius.

Kävelimme reipasta tahtia ympäri kirkonkylää ja nauroimme koiraparalle, kun se kovasti yritti paimentaa naakka- tai oliko se harakkalaumaa. Niin turhaa on sun duunis..

Sunnuntai-iltapäivä kuluikin sitten Produktiokuoron juhlakonsertin valmistelussa. Menimme Nummelaan kahden maissa ja treenasimme muutamaa hieman hankalampaa paikkaa ja sitten olikin keikan vuoro neljältä. Palaan siihen hieman myöhemmin tässä viikolla.

koirausk%C3%A4vly.jpg