Tämä mennyt viikko mennä hupsahti ripeästi. Irmeli oli siskonsa kanssa Italiassa ja tuli kotiin keskiviikkona eli kovin on ollut hiljaista täällä kotinurkissa.

Sunnuntai-iltana Paavo pölähti meille kymmenen maissa ja sitten vietiinkin hänen autonsa Karkkilaan, missä se käväisi huollettavana. Maanantaina iltapäivällä haettiin sitten Nissan takaisin. Ei mitään ihmeempää ja pieni kulunut osa oli vaihdettu.

Maanantai-iltana oli Thromoksen treeni ~ kovasti naispainoitteinen ja itse asiassa sopraanosellainen, koska vain yksi altto pääsi paikalle. Bassoistakaan ei kumpikaan päässyt, mutta hyvää stemmittelyä tuo homma oli joka tapauksessa. Kävin siinä vielä sitten treenin jälkeen sauvomassa tunnin verran. Onhan se mukavaa, kun iltaisin on valoisaa vielä yhdeksänkin jälkeen.

Tiistaina koulun jälkeen pesin pyykkiä ja kävin sitten illalla säestämässä yhden lauluporukan treenejä. Tuohon pyykkihommaan liittyi myös lakanoiden vaihto, jonka tosin järkiperäistin niin, että tein sen osissa. Kaikista kotihommista inhoan lakananvaihtoa eniten, jos ei sitten oteta auton puunaamista lukuun. Auton kanssa puliveivaaminen on kaikkein typerintä ja inhottavinta hommaa, minkä tiedän. Lievensin lakanastressiä vaihtamalla aluslakanat sunnuntaina, tyynyliinat maanantaina ja pussilakanat tiistaina. Tiistai-iltana juhlin tietenkin tietokoneen ääressä todistamassa, kun HIFK voitti Tapparan murskaluvuin 6-0. Lätkää on kiva katsoa tietokoneelta, kun tässä on HD-kuva ja sitä paitsi minulla ei näy Ruutu+ telkkarissa, vaan laitan sen tulemaan netin kautta.

Keskiviikko sujui tietenkin ensin töissä, mutta sitten illalla kävin ensin Paavon luona ja puoli yhdeksän maissa suunnistin lentokentälle ja kävin hakemassa Irmelin kotiin. Nyt on sitten Firenze käyty ja nähty.

Torstaina taas töitä. Illalla kävin yhden oppilaan kouluasioista neuvottelemassa ja sitten käytiin katsomassa Jussia, jonka polvi operoitiin eilen.

Irmeli lähti aamulla Kotkaan ja tämä päivä onkin sitten töiden jälkeen sujunut pääasiassa ollen (=olemalla) ja sitten vielä katsoin Tappara-HIFK-matsin, joka päättyi huonosti ~ Tappara voitti 3-0. Huomenna sitten Nordiskalla uusi peli ja uusi päivä. Katsoin sitten boksilta The Voice of Finlandin, jonka voitti nuori Suvi Åkerman ja ihan ansaitusti. Saa sitten nähdä, tuleeko hänestä jotain suurta kotimaista tähteä ~ eipä olisi mikään ihme, jos niin kävisi.

Näin siis sujahti tämä viikko - kuusi kouluviikkoa jäljellä ennen kuin kesäloma koittaa. Olemme siis aika pitkällä.