Juuri ennen Kreikan matkaani, silloin perjantai-iltana menimme Kertun kanssa kuuntelemaan Club for fivea Tapiolaan kulttuurikeskukseen....vai onko se konserttikeskus. Hällä väliä, siinä se on ihan Tapiolan keskustassa. Kaikki minut tuntevat tietävät tasan satasella, että CFF on minun suuri suosikkini tällä a capella-musiikin suurella pellolla.

Ei siinä nyt mitään uutta taaskaan ollut taivaan alla, mutta aivan käsittämättömän hienoa oli porukan toiminta. Soundit osuivat kohdilleen ja spiikit jälleen kerran hauskoja - varmaan he jossain määrin niitä suunnittelevat, mutta jotkut jutut livetilanteissa vaan tulevat ja sitten niistä saattaa puhjeta ihan uskomattoman hassuja juttuja.

Kerttu ja minä istuimme ihan eturivissä ja aivan keskellä eli seuraaminen oli tavallaan hirveän helppoa. Osittain kuulimme laulut yhtä aikaa äänentoistosta ja suoraan stagelta ja se oli itse asiassa aika hassua. 

Suurin osa biiseistä oli CFF:n uusimmalta levyltä, mutta kyllä siellä toki kuultiin vanhoja tuttujakin, joista encore-osuuden päättänyt Brothers in arms oli todella syvälle tunteisiin iskevä esitys - niin katsomossa kuin lavallakin. Aika täydellistä.

Otin kuvan melkein pimeässä ja kun muutin sen vielä mustavalkoiseksi, niin tuli tällainen hämykuva...

cffkeikka.jpg