Selfiet on aika tyhmiä. Silti niitä yksi jo toinen ottaa - minä myös. Koska minulla on vain luomuomaketikku eli noin 90 cm pitkät käsivarret, ovat omakkeet aika hölmön näköisiä. Minun naama hirveän läheltä otettuna ja taustalla jotain kummallista, josta ei yleensä saa selvää. Ajattelin tiivistää tyhmyyden ja laitan tähän kaikki Kreikan matkalla ottamani omakkeet muistutukseksi siitä, että ei kannata...kannattaisi. Silti taitaa meininki jatkua... Nämä eivät kyllä ole missään järjestyksessä, mutta eipä tämän tasoisilla otoksilla ole niin väliksikään.

***********

Tämä kuva on otettu Thirassa, siis Santorinin pääkaupungissa. Taustalla alhaalla näkyvä saari on Nea Kameni ja se on se kuuluisa Santorinin tulivuori. Kuva antaa kalpean aavistuksen siitä, miltä tuo caldera oikeasti näyttää. Se on jotain ihan uskomatonta...

120610.jpg

*****************

Tässä edessä on lattepurkki. Ihan hotellini takana oli take away-baari ja sieltä hain joka päivä latten á 2,50€ ja hyväähän se oli.

18064.jpg

***********

Lähtöpäivän aamuna huoneeni parvekkeella. Takanani on ja pitäisi itse asiassa näkyäkin hotellin uima-allas, paitsi että on kyllä kovasti tuo aurinko sotkenut kännykän herkkyyttä, mutta kyllä se allas siinä on. Noin 100 metriä selkäni takana on meri, joka siis on selkeästi suurempi uima-allas

 

18062.jpg

************

Tämä on otettu kävelyretkelläni vuoren yli Kamarista Perissaan. Tuuli vei hattuni eli siitä tuli tuulihattu ja koska minulla on herkkä pää, piti sitten kietaista liina kupolin suojaksi. Ilme on joltisenkin vakava...

17065.jpg

*********

Tämä on otettu juuri ennen dramaattista tuulen pyyhkäisyä. Alhaalla takana on Perissan kylä ja Perissan laakso ja jos tuosta lähtisi uimaan suoraan horisonttia kohti, tulisi ennen pitkää Kreetalle. 

17064.jpg

*********

Jossain Kamarin ja Perissan välillä otettu ikävä kuvakulma. Aurinko sieltä ylhäältä vähän häikäilee, mutta kuka tuo monileukainen tyyppi on?

17063.jpg

**********

Kamari näkyy takana. Tässä olen matkalla Mesa Vuonolle eli siis sillä retkelläni kohti Perissaa.

17062.jpg

*********

Olen taas calderan reunalla. Taustalla näkyy Mesa Vuonon vuori ja Thiran kaupunki.

16061.jpg

**********

Akrotirin niemellä olen tässä. Takana vasemmalla Palea Kameni, sitten Nea Kameni (saaria) ja sitten ihan taustalla vasemmalla Thirassia ja oikealla Firostefani, Imerovigli ja Thira. 

15067.jpg

***********

Profitis Iliaan luostarin kirkkopuutarhassa. Taustalla nyt Akrotirin niemi.

15064.jpg

***********

Kylläpä on tyhmä ilme, höh. Takana ensin Messaria ja sitten Thira.

15063.jpg

**********

Profitis Iliaan huipulla, lentokenttä hyväsesti näkyvillä.

15062.jpg

*********

Jossain siellä vuorella.

15061.jpg

***********

Takanani Thira, Profitis Ilias jää hattuni taakse.

12069.jpg

*********

Edelleen Thira ja Profitis Ilias.

12068.jpg

*******

Matkalla Piilokirkolle. Kamari takana.

12064.jpg

******

Piilokirkolla. Ei sen paikan nimi oikeasti ole mikään piilokirkko. Sen on joku muinaisen leirikouluaikani opettajista keksinyt, kirkkopihan takana on kylläkin luola, joka voisi hyvinkin olla piiloluola.

12063.jpg

**********

Takanani se rinne, jota pitkin pitää kiivetä piilokirkolle. Aika tuhti nousu, sanoisin.

12061.jpg