Nyt hei ihmiset! Toinen toistaan hullumpia keksintöjä ihminen tekee, mutta tämä alkaa jo ylittää käsityskykyjen ja ymmärryksen ylärattaat. Toki on ymmärrettävää, että lapset tykkäävät leikkiä kännykällä ja jahdata ympäri ämpäri ihmeellisiä leikkiolentoja, mutta että aikuisetkin. Hei haloo - onko siis taivaan järkeä?

Tänä kesänä koko Suomi on täynnä mustikoita. Metsät pullollaan hyviä ja terveellisiä marjoja. Samaan aikaan, kun tekniikkafriikkarit suomalaiset (ja kyllä monesta muustakin maasta, ei siinä mitään) juoksevat kännykkä kädessä vahtaamassa satuja, niin meille tuodaan Thaimaasta ja ties mistä tuhansia ihmisiä poimimaan rahanarvoista luonnontuotetta metsistämme. Eikö meillä oikeasti ole vähävaraisia ja työttömiä ihmisiä, jotka voisivat hoitaa metsiemme puhdistamisen ja vaikka kaikki työtä vailla olevat laitettaisiin metsiin, niin silti sinne jää miljoonia tai vähintäänkin hirveän paljon mustikoita mätänemään?

Samalla, kun menee mustikkametsään, voi myös nauttia kauniista suomalaisesta luonnosta, pulahtaa välillä johonkin pieneen järveen uimaan, nauttia eväistä ja siinähän sitä tulee kuntoilluksikin ihan pois tiekseen. Kun sitten on kerännyt muutaman litran mustikoita ja laittanut osan pakastimeen, voi vaikka herkullisen mustikkapiirakan kera pelata vaikka tietokoneella tai jahdata ihmeotuksia kännykällä.

Mutta hei. c'mon MUSTIKKAGO!!!!!

MUSTI.jpg