Ensimmäinen kokonainen kouluviikko on takana ja homma on lähtenyt  käyntiin ihan täysillä ja ihan mukavasti. Kohta on syyskuu ja siitä ei sitten ole pitkä aika, niin yhtäkkiä todellakin huomataan, että lähestytään joulua. Koulussa on riittänyt tekemistä ihan tohinalla ja sehän meille sopii.

************* 

Viikko sitten lauantaina kävin Markun kanssa keikalla työkaverimme synttäreillä. Aloitimme treenit jo hyvissä ajoin heinäkuussa ja kasasimme 60-70-luvun musaa, koska kuulemma työkaverin vieraat olivat pääosin entisiä nuoria. Keikka sujui mukavasti ja lauloimme noin 40 minuuttia leppoisasti kitara, piano, basso-kombinaatiolla.

keikka.jpg

***********

Arki-illatkin ovat olleet ihan silkkaa menemistä. Sunnuntaina ja maanantaina Thromos treenasi keikkoja varten ja vallankin sunnuntaina teimme vissiin kolmen tunnin treenin.

Tiistaina oli ammattiyhdistyksen ylimääräinen yleiskokous lisäbudjetin hyväksymiseksi. Mökillämme on hieman korjaamista ja sen verran siihen kuluu rahaa, että meni vuosibudjetin yli ja sen takia meidän nyt piti pitää ylimääräinen kokous.

Keskiviikkona kävimme katsomassa uuden brittileffan - "Absolutely fabulous". Hauska leffa, mutta kuitenkin kertakäyttöjuttu. Tuskin haluan ehdottomasti nähdä sitä uudestaan.

Torstaina oltiin sitten perinteiseen tapaan Helsingissä laulamassa Kuoro goes kapakka-tapahtumassa. Nyt jo viidennen kerran. Aloitimme Wellamossa, kivassa ruokaravintolassa, joka sijaitsee Katajanokalla ja sitten teimme toisen keikan paikassa, joka nimestään huolimatta on oikein siisti ja kiva paikka - The Mess. Lauloimme ihan perussetin ilman vaikeuksia ja kuuntelimme myös tällä reissulla myös kolmea muuta lauluporukkaa, joista jäi etenkin mieleen naislaulajaryhmä Shalla lalla (tjms.)

biisithesa.jpg

********

Viikonloppuna oli Vihdin keskiaikamarkkinat ja perjantai-iltana olivat valmistelut jo täysillä käynnissä. Taidetalo Siirilä valjastetaan aina markkinoiden aikana b-oikeuksilla varustetuksi ravintolaksi. Irmeli meni OAJ:n retkelle ja kun minä olin selvinnyt tämän kartanon siivouksesta, menin katsomaan Wichtis Krouviin meininkiä. Valitettavasti rajut sadekuurot sotkivat perjantai-illan huuman ja krouvissa ei kyllä ihmeesti ollut väkeä. Komea sateenkaari löytyi taivaalta.

wichkrou.jpg

sateenk.jpg