Viikko sitten totesin, että meillä on vahva sienien haju. Onneksi haju haihtuu aika nopeasti, kun laittaa ilmanvaihdon täysille. Muuten siinä viikonloppu sujahtikin totuttuun tapaan nopeasti ja yhtä totutusti totesimme jälleen kerran, että on maanantai.

Koko mennyt viikko oli aika työteliäs. Toki normaalit päivähommat, mutta sitten oli maanantai-iltana Thromoksen treeni ja siellä meni taas vajaa pari tuntia. Sain aivan mahtavan Merzi Rajalan tekemän sovituksen Uusmaalaisten laulusta ja opettelimme sen ja hyvähän siitä tulee. Saatiin se jo kokonaan menemään. Lisäksi lauloimme Brothers in arms-laulua ja yllättävää kyllä - puoleen vuoteen ei olla edes kokeiltu, mutta  meni ihan sujuvasti - ehkä pientä epävarmuutta, mutta ei pahempaa.

Tiistaina kävin iltapäivällä opettajayhdistyksen virkistysjaoston palaverissa ja illalla sitten vähän kävelemässä. Nyt olen pystynyt kuukauden ajan aika hyvin kävelemään keskimäärin joka toinen päivä noin tunnin puolentoista lenkkejä. Jalat kipeytyvät kyllä aika kovin, mutta pidän lepopäiviä tarvittaessa.

Keskiviikkona en työpäivän jälkeen tehnyt mitään, paitsi luin yhtä hyvää kirjaa. Kyse on J.K. Rowlingin alter egosta Robert Galbraithista. Rowling siis on se, joka kirjoitti Harry Potterin, mutta osoittaa nyt tässä olevansa myös erinomainen jännärikirjailija. 

Torstaina oli pitkä työpäivä - oppituntien lisäksi kaksi kokousta. Sitten illalla olin edustamassa yhdistystä uusien opettajien illassa Lipetissä (= opettajien mökki). Samalla reissulla tehtiin sopimus mökin saunan korjaamisesta ja remontti Lipetissä alkaakin ensi viikolla.

Perjantaina työpäivän jälkeen laitoin valtavan ison makaronilaatikon, koska pojat ja Emma ovat nyt viikonlopun meillä mummolakylässä. Lisäksi koira. Edwin on kotona totttunut olemaan sohvalla, mutta meillä se ei ole sallittua. Koiraparka katsoo silmät ymmyrkäisinä, kun sitä komennetaan sohvalta alas, mutta eihän siinä auta muu kuin mennä pois.

Laitoin yöksi sohvalle koira-ansan, jonka pääasiallinen tehtävä oli pitää se pois siitä yön aikana. Uskoisin, että tämä kasa esti sitä riittävästi pysymään siitä pois. Vai , mitäpä luulette?

 sohva.jpg