Viime viikko oli melkoisen hektinen. Joka päivään ja iltaan mahtui vaikka minkälaista menoa. Päivällä töitä, iltaisin kuoroa, lauluyhtyettä, neuvotteluja ja menoa sinne ja tänne. Perjantaina olin yksin kotona, kun Irmeli lähti enonsa hautajaisiin Kotkaan. Vähän oli ajatuksena mennä lenkille, mutta puolitoista viikkoa sitten sattuneen kaatumisen takia ei jalkani vieläkään ollut oikein hyvä, vaikka se nyt onkin koko ajan käynyt paremmaksi. Nyt on siis itsenäisyyspäivä ja tiistai ja uskoisin illalla pääseväni liikkeelle ihan kunnolla, joskin hitaasti.

Lauantaina tuli heti aamusta kaksi poikaa, yksi tyttö ja koira meille päivähoitoon. Essillä ja Jussilla oli menoa ja niinpä nuo lapsoset ketterät saapuivat vaarin iloksi viikonlopun viettoon. Kolmaskin poika löytyi iltapäivällä, kun oli kerinnyt salibandymatseista. 

Koska meillä oli paljon porukkaa ja Irmelikin oli tulossa Kotkasta kotiin, niin oli syytä laittaa iso ruoka. Emma ja Aleksanteri toimivat aktiivisina apulaisina ja valmistivat ison salaatin samalla, kun minä paistoin jauhelihat ja keitin makaronit. Kokonaisuutena sitten uunissamme oli pienen ajan kuluttua paistumassa makaronilaatikko, jolla yleensä on hyvä menekki. Niin nytkin. Lauri siivosi saunan uunin eli ei hänkään ihan työttömänä joutunut olemaan.

Päivä sujui nopsaan ja kun Irmeli tuli kotiin, lämmitettiin sauna ja illan päätteeksi koko porukalla katsottiin vanhaa kuinnon The Joulukalenteria muutama jakso. Seikka on saletti.

pojat.jpgsakke.jpg

***********

Lapset yöpyivät meillä, mutta aamutoimet olivat sitten vallan lyhyet, koska Essin piti hakea Emma jo puoli kymmeneltä. Oli nimittäin luvassa Vihti GYM:in syyskauden toiminnan näytös. Emma, Essi, Jussi ja Nelli olivat esiintymässä ja niinpä olimme varautuneet iltapäiväesitykseen.

Irmeli jatkoi sunnuntaiaamuna jo lauantaina aloittamansa lihasopan keittämisen. Kyse ei olekaan mistä tahansa pikkusopasta, vaan tällä erää hän teki meille syötävää pitkäksi aikaa. Kymmenen litran kattila tuli ihan täyteen.

soppa.jpg

******

Iltapäivällä kävimme sitten hakemassa pojat ja suuntasimme Nummelaan Luksian saliin seuraamaan GYM:in esitystä. Upeat oli meiningit ja loppua kohden alkoivat etenkin cheerleadereiden temput olla aika hurjia. Jonkun verran cl:ien lisäksi oli tanssillista meininkiä ja hyvältähän ne näyttivät. Taitavaa porukkaa. Tässä kuvassa Emma valmiina omaan esitykseensä.

empura.jpg

********

Kun olimme nähneet koko shown, kiirehdimme kotiin. Minä hotkaisin ruokaa ja lensin kirkkoon kuuntelemaan Händelin Messias-oratorioita. Oliko sitten vähän paljon hieno? Kyllä siinä kuoro, orkesteri ja solistit tekivät parhaansa ja kirkon täyteinen yleisö sai oikeasti nauttia upeasta musiikista. Rankka juttuhan tuo kolmen tunnin keikka on, mutta olihan siinä pieni väliaika.

h%C3%A4ndel.jpg

******

Maanantaina meillä oli koulussa tietenkin itsenäisyysjuhla, jonka kuutoset olivat taas vanhaan hyvään malliin tehneet. 

Ilta sujui sitten tällä erää Thromoksen viimeisen treenin kanssa. Meillä on lauantaina esitys ja sitten alkaa joulutauko.