Käväisimme Paraisilla ihan tuollaisella päiväretkellä. Kaksi pojista lähti heti koulun päätyttyä sinne mäkkeilemään mummin ja papan kanssa, mutta Artturi jäi Vihtiin, koska hänellä oli koko viikon kestänyt salibandyleiri. Heti nyt sitten leirin jälkeen hän toki halusi lähteä veljien luo ja koska Essillä oli muuta menoa, päätimme lähteä viemään nuorta miestä mökille.

Lauantaina, viikko sitten, oli hieno ilma ja meiltähän pääsee nopeasti Turkuun tai siis emmehän me Turkuun asti menneet vaan jäätiin hieman sen ulkopuolelle. Niinpä oli oikein mukavaa istahtaa kahvipöytään ja juhlistaa nuorimman herran synttäreitä kahvin ja kakun kera.

kahvilla.jpg

*******

Saimme tällä reissulla myös sellaista superherkkua, että harvoin näin pääsee käymään. Pojat olivat nimittäin papan kanssa kalastelleet ja niinpä ruokapöytään tuli isoja herkkuja. Päivä kului lopulta hyvin nopeasti ja vaikka olisi ollut mukavaa jäädä vaikkapa saunaan, oli erinäisten kiireiden takia lähdettävä takaisin kotiin illan suussa ja oikeastaan paluumatka sujahti vielä nopeammin kuin tuloreissu ja olimme kotosalla joskus yhdeksän maissa illalla.