Helsingissä, Pohjois-Haagassa, on aivan upea kukkapuisto, jonka loisto kestää muutaman päivän, eipä juuri enempää. Kyseessä on Rhododendron-puisto, siis suomeksi alppiruusupuisto, olen kuullut myös lyhennelmän Rhodo-puisto. Puistossa käy ilmeisesti hurjasti väkeä sinä aikana, kun kukat ovat mahtavimmillaan eikä ihan syyttä.

rodo1.jpg

Meiltä olivat Irmeli, Helena ja Emma. Kävelimme rauhallisesti puiston ympäri ja ihmettelimme kukkaloistoa. Ei mikään ihme, että porukkaa oli niin hillittömästi. Monenvärisiä ja -kokoisia kukkasia ja kävihän siellä melkoinen hyönteispörinä. 

rodo3.jpgrodo2.jpg

******

Rhodopuistosta suunnistimme sitten Kotkaan perunkirjoitusasioiden tiimoilta. Vielä ei peruja virallisesti hoidettu, vaan Irmeli ja Helena veivät paperit alkukäsittelyyn. Päivän aikana vierailmme Ulla- ja Ella-tätien luona ja sitten kävimme katsomassa Ilonan ja Erkin hautaa. Kiveen oli jo saatu Ilonankin nimi ja samalla oli Erkin tiedot kiillotettu, joten nyt hautakivi on tosi kaunis.

hauta.jpg

********

Tässä ollaan vähän kesäretkelle lähdössä ja se tuli huomatuksi yhtenä iltana lettua syödessä - taisi tulla minulle jo matka mieleen, jotenkin...

santolettu.jpg