Vuosi 1992 ja minä siirryin ikämiessarjaan. Siis en minä missään vaiheessa osallistunut mihinkään urheilujuttuihin, joissa olisi ollut joitain sarjoja, mutta kun täyttää 35, niin on oikeus olla ikämies. Talviolympiakisat järjestettiin Ranskassa, Albertvillessä ja siellä suomalaisurheilijat nappasivat seitsemän mitalia, joista kullalla silattuja oli kolme ~ Marjut Lukkarinen viiden kilsan hiihdossa, Toni Nieminen mäkihypyssä ja miesten mäkijoukkue. Jääkiekon MM-kisat järjestettiin Prahassa ja Bratislavassa ja kaikkien yllätykseksi Suomi nappasi hopeaa tosin häviten pahimmalle mahdolliselle vastukselle eli Ruotsille. Pentti Matikainen, joka jostain syystä on ärsyttänyt runsaasti suomalaista jääkiekkokansaa, oli peräsimessä ja saavutti valmentajana ensimmäisen MM-mitalin suomalaisjoukkueen kanssa. Euroviisuissa Malmössä Pave Maijanen "Yamma,Yamma" - biisillä joutui valitettavasti jumbosijalle juuri Ruotsin jälkeen. Irlannin biisi , Linda Martinin "Why me?" nappasi voiton.
Kesäolympiakisoissa Barcelonassa suomalaisten tulos oli viisi mitalia, joista yksi kultainen, meloja Mikko Kolehmaisen saavuttamana. 

Talvesta ei voi oikeastaan sanoa mitään sen kummallisempaa. Kävimme koulua ja päiväkotia. Essi ratsasti ja soitti viulua ja muuten touhusimme tavanomaisten perhejuttujen piirissä. Minä kävin varmaankin kuorossa ja lenkillä ja pelasin kaukalopalloa, mutta ei kuitenkaan mitään niin kummallisia juttuja. Varmaankin kävimme Kotkassa ja Helsingissä ja pääsiäisenä ajettiin ihan Kivijärvelle asti.

Kesä alkoi sitten Kreikan reissulla. Kävimme Kreetalla, Plataniaksessa, mikä silloin oli vallan pieni söpö kylä. Nykyään on sitten ihan toisenlainen paikka - niin täyteen rakennettu koko Platanias, että huh! Paavo-Pekka täytti tuolla reissulla seitsemän. Irmelin loman aikana reissasimme sitten Kivijärvelle mökkihommiin, sieltä piipahdimme Kaustiselle kuuntelemaan Värttinää ja näimme minun armeijakaverini Kimmo Järvelän. Irmelin vanhemmat olivat muuttaneet Vesivalliin omakotitalostaan, mutta talo oli edelleen meidän käytössämme, joten vietimme siellä aikaa. Kävimme myös Haapasaaressa, joka sijaitsee Suomenlahdella jonkin matkan päässä Kotkasta. Söpö, pieni saari, jossa minä viihtyisin pari tuntia - sen verran söpö.

Elokuussa hieman ennen koulun alkua Irmeli ajoi pahan pyöräkolarin tullen suoraan päälleen pyörän päältä. Hän sai kunnon aivotärähdyksen ja loppujen lopuksi ilmeni, että myös lievä aivoverenvuotokin siellä pään sisässä oli. Eka visiitillä hänet lähetettiin kotiin terveyskeskuksesta, mutta kun huomasin, missä kunnossa hän oli, soitin suoraan tuttavallemme, terveyskeskuksen ylilääkärille ja puhuin häneltä lähetteen sairaalaan, missä tämä aivoverenvuoto sitten diagnosoitiin ja hoito pääsi alkuun. Sairasloma oli pitkä - lieneekö ollut pari kuukautta, en enää muista.

Paavo-Pekka aloitti koulun ja pääsi hyvin liikkeelle. Kerttu meni päiväkotiin ja minä opetin viidettä luokkaa.

Syksy sujui ihan perinteiseen tapaan. Minä jatkoin kreikan opintoja ja kävin laulelemassa, pelaamassa ja lenkillä. Koska meillä oli edelleen pieniä lapsia, elämä pääosin pyöri heidän juttujensa ympärillä. Joulu vietettiin kotioloissa, kuten tavallista ja niin oli taas yksi hassu vuosi kulunut.