Perjantaina 13.10.

Kesällä saimme kuulla, että eräällä tuttavallamme on asunto Espanjassa, Malagassa ja että hän on valmis kyllä lainaamaan sitä tuntemilleen ihmisille, jos hän tai se toinen osaomistaja eivät ole siellä.  Asiaa pohdittuamme päätimme ehdottaa koulujen syyslomaa ja niinhän siinä sitten kävi, että pian oli lentoliput varattu ja matka edessä.

Kuten rokkifestaritkin tähän vuoteen saakka, myös Espanja oli minulle täysin käymätön kohde. Vähäiset matkarahani olen satsannut pääasiassa Kreikkaan, mutta on siinä Brittein saaret ja Ranskakin ollut esteenä ja toisaalta Espanja ei ole koskaan oikein minua houkuttanut - syystä tai toisesta.

Pääsin koulusta kahdeltatoista ja sitten hurautinkin suoraan kotiin. Irmeli oli siivonnut ennen lähtöämme. Hänellä oli vapaapäivä. Ystävämme Ritva-Leena oli tarjoutunut viemään meidät lentokentälle ja sinne sitten mentiin mukavassa syyssäässä - ihan aurinko paistoi. Lähtöselvitys automaatilla meni minun osalta hienosti, mutta jostain syystä se kone antoi Irmelille metrikaupalla sitä tarranauhaa ja niinpä kävimme tekemässä selvityksen Norwegianin tiskillä.

malaga1.jpg

Lentoon päästiin sitten ajoissa. Menimme Tukholman kautta ja jouduimme siellä odottamaan kolme tuntia, mutta ehdimmepä ihan hyvin syödä. Lento Tukholmasta oli vähän myöhässä ja hieman tylsää alkoi pitkällä lennolla olla, kun olimme niin väsyneitä, mutta siinä puolen yön aikaan kone laskeutui. Saimme tavarat nopeasti ja pääsimme ulos taksijonoon, missä ei tarvinnut odottaa kuin viisi minuuttia. Saimme sitten jännitystä liiankin kanssa, kun taksikuski ajoi ihan hullun lailla. Kaarteessa g-voimat riepottelivat - no ei ihme, kun ukko ajoi kuudenkympin alueella 120:tä. Vähänkö hirvitti?

Asunto löytyi helposti ja pikaisen asettumisen jälkeen uni maistui.