Maanantai 16.10.

Hyvin nukuttiin, herätys meni yhdeksän paremmalle puolelle. Ei sinänsä ihmeellistä, kun tämän huoneiston saa hyvin pimeäksi verhoilla ja toisaalta tänne ei kuulu oikeastaan yhtään mitään mistään. Talon asukkaatkin tuntuvat olevan hyvin hiljaista sorttia.

Söimme hitaan ja rauhallisen aamiaisen, hyvin samantyylisen kuin sunnuntaina. Pakkasimme repun ja lähdimme etsimään rautatieasemaa. Löytyi hyvin, jos kohta piti kävellä yli puoli tuntia milloin oikeaan ja milloin vasempaan. Asema on moderni ja melkoisen suuri, mutta löysimme lopulta helposti oikean lähtöpaikan ja suunta kohti Fuengirolaa oli lähtöä vaille valmis. Matka kesti noin 40 minuuttia ja oli käsittämättömän halpa reissu - 7,20€/nenä. Juna huiteli hyvää vauhtia ja sen mitä asematunneleiden ja muutaman muureilla vahvistetun solan läpi menemisen lisäksi saattoi nähdä, niin koko ajan silmissämme vilahteli hotellialueita. Tutun kuuloisia paikkojakin, kuten Torremolinos ja pari muutakin, mutta pääsivät unohtumaan.

DSC_0097.jpgDSC_0100.jpg

Fuengirolassa tapasimme sitten Lulu-koiran kotiväen. Hehän tulivat tänne jo syyskuussa ja ovat vielä reilun kuukauden. Kovasti olivat sitä mieltä, että pieni breikki normaaliin oli tehnyt jo hyvää ja kotimaassa he taas pääsisivät hyvin työtouhuun kiinni.

Koska he olivat tulleet tänne omalla autollaan, niin oli helppo lähteä retkelle hieman kaupungin ulkopuolelle. Menimme Mijas-nimiseen kylään hieman Fuengirolan ulkopuolelle pitkää vuoristoreittiä pitki. Tiet olivat erinomaisessa kunnossa ja näkymät vuorten rinteiltä kerrassaan huikeat. Kylässä kävimme katselemassa näköaloja, hieman kauppapaikkoja ja syömässä salaisessa puutarhassa. Kiva paikka.

DSC_0116.jpg

DSC_0124.jpg

Kaupungissa kävimme sitten katsomassa ystäviemme asuntoa ja kahvittelemassa. Menimme juna-asemalle juuri sopivasti, sillä juna vislasi lähdön juuri, kun istahdimme penkille. Päivä hämärtyi lopullisesti iltapimeäksi matkan aikana ja nappasimme laiskuuttamme taksin Malagassa - 4,50€.

 

Söimme iltapalaa ja siitä sitten vähitellen unten maille.