Tulemme vuoteen 2004. Perinteisten hiihtolajien MM-kisoja ei järjestetty ja olympiakisatkin olivat kesäjuttuja, joten talvi jäi siltä osin väliin. Euroviisut järjestettiin Turkissa eikä Jari Sillanpään "It takes two to tango" pärjännyt lainkaan, vaan putosi jo alkukarsinnoissa. Jääkiekon MM-kisat pidettiin Tsekissä ja siellä Suomi sijoittui kuudenneksi. Kanada vei mestaruuden. Naisten MM-kisoissa Kanadassa Suomi sai pronssia. Naisten lätkäkisoja on järjestetty vuodesta 1990 alkaen, mutta ei ihan joka vuosi. Kesäolympiakisoissa Ateenassa Suomi menestyi heikosti. Suomalaisurheilijat saivat kaksi hopeaa - painissa ja skeet-ammunnassa.

Meillä jatkui toiminta ihan entiseen malliin. Vuoden alussa kuorolaulua, soittohommia, ammattiyhdistystä, hiihtoa ja se mikä nyt oli uutta, oli se isovanhemmuus. Kuljimme Kivijärvellä, Savonlinnassa, Kotkassa ja Helsingissä, mutta päivät olivat muuten hyvin toistensa kaltaisia - töitä ja harrastuksia. Toki kävin taas keväällä Kreikassa leirikoulussa.

Kesä vietettiin Suomessa muuten, mutta pyörähdimme Mikun vanhempien kanssa muutaman päivän retkellä Virossa käyden sellaisissa paikoissa, joissa ei koskaan ennen ollut kuljettu mm. Peips-järvellä, Otepäässä ja Tartossa. Lauria tavattiin tietenkin usein (ja hänen vanhempiaan) sekä Savonlinnassa että Vihdissä.

Koulu ja harrastukset jatkuivat syksyllä eli ei mitään ihmeellistä maan päällä. Hyvin leppoisa vuosi siis kaiken kaikkiaan. Essi jatkoi Savonlinnassa, Paavo kävi viimeistä vuottaan Nummelan ammattikoulussa ja Kerttu aloitti Vihdissä lukion. Velipoika täytti 50 vuotta ja piti juhlat Tampereen lähellä. Siinä pääpiirteittäin kulunut vuosi.