13.6.

 

Heräsin suhteellisen varhain ja siitä sitten aamiaiselle heti kahdeksalta. Meni suhteellisen pitkällä kaavalla, kun koko ajan ympärillä oli hyvin jutteluhaluisia ihmisiä ja enhän minäkään mikään hiljainen sielu ole.

 

Ennen puolen päivän koittoa lähdin sitten ajelemaan Perissan laaksoon, mistä löysin uimarannan, jossa en ikinä aiemmin ole käynyt. Viime vuonna ollessani sukellusretkellä näin sen ja silloin ajattelin, että voisi olla kiva käydä katsomassa, miltä se läheltä näyttää. Eipä oikeasti ollut kovinkaan kummoinen, mutta niin vaan löysin uuden kohteen.

 

Ajelin sitten rantoja pitkin Perissaan ja olisin käynyt pitalla, mutta olisi pitänyt odottaa yli puoli tuntia. Siinä ajassa ajoin Kamariin ja kävin aukion George-paikassa pitalla ja olin ylen tyytyväinen, koska siinä paikassa on tosi hyvät pitat. Moporetken päätteeksi menin taas uimaan ja uituani käväisin suihkussa ja päivän latella - siis kahvilla. Tulin sitten altaalle istumaan ja lukemaan kirjaa, kunnes keksin lähteä syömään päivän salaatin Alismarissa. Salaatin jälkeen valjastin mopoon uimakamat, kävin täyttämässä tankin ja ajelin Monolithokseen uimaan. Koska tuuli oli tyyntynyt, vesi tuntui lämpimämmältä kuin aiempina päivinä ja joka tapauksessa se oli kirkkaampaa. Uintireissun jälkeen vein skootterin pois ja menin syömään tuohon Family-tavernaan ihan kunnon souvlaki kotopoulon - tosi hyvää.

 

Nämä päivät ovat aika samankaltaisia, mutta se tavallaan johtuu siitä, että haluan pitää ajamisesta lepoja ja syödä suhteellisen tarkasti. Näin ainakin periaatteessa välttyy vatsavaivoilta. Siis ei se ajamiseen liity vaan syömiseen.

 

Illalla vielä luin partsilla, mutta sitten kokoonnuimme pienellä porukalla jutustamaan tuohon puutarhaan ja siinäpä tuo aika sujahti varsin vikkelään. Minä vanhimpana kyllä sammuin ensimmäisenä, vaikka juoma ei ollut vettä rajumpaa, mutta vanhat väsyvät äkkiä. Puoleen yöhön siinä joka tapauksessa mennä hujahti.