14.6.

 

Aamu tavalliseen tapaan eli heräsin suhteellisen aikaisin, luin vähän ja sitten menin aamiaiselle. Aamiainen on siis tässä hotellissa ja kuuluu matkan hintaan. Minulla on tapana syödä muutama leipä, päällä kurkkua, tomaattia, juustoa ja kinkkua. Sitten otan vähän munakokkelia ja pekonia, kahvia, mehua ja ehkä pienen kakkupalan. Tällä systeemillä jaksaa kevyesti iltapäivään.

 

Lueskelin sitten kirjaa ja katsoin padilta uutisia ja luin samaisesta vekottimesta ylen ja mtv:n sivuja. Ennen puolta päivää kävin uimassa ja sitten syömässä päivän pitan. Seuraava toiminta olikin sitten vierailu Aurinkomatkojen toimistolla, josta sain tälle päivälle varatun retken maksun takaisin, koska en oikein uskaltanut tuon kivulloisen lonkan takia lähteä sille reissulle. Olisi ollut kiva käydä Thirassian saarella, missä viimeksi kävin kolme vuotta sitten, mutta nyt se sai luvan jäädä.

 

Seuraava kuvio oli hypätä bussiin ja lähteä Thiraan. Bussimaksu suuntaansa oli 1,80€ ja vanhaan tapaan bussissa oli rahastaja. Thirassa oli vajaa miljoona turistia ja siellä ei juurikaan mahtunut kulkemaan, joten otan ehkä huomenna uusiksi ja onhan tuota ohjelmaa keksittävä vielä viimeiseen kokonaiseen päivään. En viipynyt pääkaupungissa juuri tuntia enempää. Löysin McDonaldsin - en mennyt sinne.

 

Kamariin päästyäni lueskelin taas jonkin aikaa, kävin syömässä horiatikin ja sitten menin vielä uimaan. Seuraava ohjelmanumero olikin sitten ruokailu tuossa yhdeksän maissa. En viitsinyt rasittaa lonkkaa ja menin Family tavernaan ja söin spagetti bolognesen.

 

Siellä ruokailun aikana nousi yhtäkkiä hillitön tuulenpuuska. Olin jo saanut omat sapuskat syödyksi, mutta osa ihmisistä sai takuulla pienen hiekkamausteen omiin ruokiinsa. Kyllä se tuuli siitä sitten hellitti jossain määrin, mutta näin päivän viimeisinä hetkinä tuo tuuli vaikuttaa vähän yltyvän.