15.6.

 

Heräsin vasta kahdeksan maissa, kun yöllä oli joku sangen kovaääninen bakkanaali tuossa pihassa ja en saanut kunnolla nukutuksi. Ihan siis ilonpitoa, ei mitään ongelmallista. Siitä sitten aamiaiselle ja aika pian olinkin valmis ja sitten piti suunnitella päivän menemiset.

 

Päätin mennä Thiraan, koska edellisen päivän reissu jäi niin lyhyeksi. Nyt kaupunki olikin rauhallisempi ja kuljin kapeita ostoskatuja sen enempää katselematta mitään, koska en juurikaan ollut ajatellut ostavani tuliaisia. Löysin sitten ihan vahingossa maustekaupan ja ostin meillä kotona tarpeellisia kreikkalaispohjiin sopivia tuotteita.

 

Palattuani Kamariin, kävin päivän pitalla ja sitten menin uimaan. Iltapäivän kulutin pääosin lukemalla ja jossain vaiheessa nappasin salaatin tuossa vastapäisessä tavernassa. 

 

Koska tuo lonkka on ollut aika kiusallinen, päätin olla ihan rauhassa nämä loppupäivät ja sillä tämä juttukin on aika tylsän oloinen. Ei minulla mitään tylsää ole ollut, mutta hyvin rauhallista kylläkin. Näitä tarinan aukkokohtia olen täyttänyt mm. katselemalla välillä leffaa, josta tosin en ole ihan tarkasti selvillä, kun olen katsellut sitä varttitunnin pätkissä. Eipä sen väliä. Olen myös lukenut suhteellisen paljon, kuten aina näillä reissuilla.

 

Illalla kävin sitten syömässä ja jouduin innokkaitten kreikkalaistarjoilijoiden kutsumana katsomaan jalkapalloa. Selvisin kuitenkin siitä taistelusta ja palattuani hotellille jäin vielä hetkeksi jutustamaan parin suomalaispariskunnan kanssa.