16.6.

 

Herätys jälleen kutakuinkin seitsemän tienoissa. Lueskelin kirjaa ja nettiä ja sitten aika pian aamiaiselle, missä meni taas rupatellessa aikaa. Täällä on ollut mukavia ihmisiä tälläkin kertaa - pariskuntia, joista yksi oli 15-vuotishäämatkalla, yksi viettämässä kaverin häitä täällä saarella, yksi muuten paljon matkaileva  ja yksi itäsuomalainen mukava pari. Tällaisiin ihmisiin tutustuin - kivoja juttuja siinä syntyi viikon aikana.

 

Normaalisti huoneet luovutetaan hotelleissa puolen päivän aikaan, mutta minä otin jälleen tähän lisäaikaa pientä korvausta vastaan ja pidin huoneen neljään asti. Toki aloin pian aamiaisen jälkeen pakkaamisen, mutta koska aikomus oli käydä uimassa, en halunnut sulkea pakaasia.

 

Täällä alkoi ukkostaa ja ripeksiä puolen päivän tienoilla. Ilma oli hieman viileämpi kuin se on ollut tähän asti, mikä toisaalta helpotti odottelua. Suunnitelmieni mukaisesti kävin uimassa ja vaikka tuuli kovaa ja taivas oli pilvessä, ei vesi suinkaan ollut kylmää.

 

Hiljalleen siinä sitten pakkailin ja kun sain tavarat kasaan, lähdin syömään vielä kunnon aterian. Moussakaa meni eka kerran tällä reissulla. Kävin Family tavernassa, jossa on oikeasti hyvä ruoka, mutta sen lisäksi siellä on kivat tarjoilijat, joten oli ihan kiva päättää lomaviikon ruokailut tutussa kohteessa.

 

Syönnin jälkeen kävin pakkaamassa loputkin roinat ja sitten siirryinkin neljän jälkeen piha-alueelle odottelemaan lentokenttäbussia. Se tuli ajallaan ja eipä siinä sitten enää ihmeitä tapahtunut. Lentokentälle, lentoon, Helsinki-Vantaalle ja kotiin. Siinä se reissu kokonaisuudessaan sitten oli.