Maanantai oli ensimmäinen kokonainen päivä tällä lomallamme. Niinpä oli syytä tutustua kohteeseen.

***************

ma2.jpg

Päivä toki aloitettiin aamiaisella, jonka teimme omassa huoneistossamme ja nautimme pääasiassa sen etupihalla.

******

ma3.jpg

 

ma4.jpgma5.jpg

Paleohorahan sijaitsee niemellä ja siellä on helppo kulkea länsirannalta itärannalle muutamassa minuutissa. Yläkuva on lännestä, alakuva on idästä ja keskellä on jostain kadulta napattu otos. Kiersimme varmaan tunnissa koko niemen ja näimme sataman ja linnoituksen, josta sitten kuvia myöhemmässä vaiheessa.

*********

Kun olimme aikamme kävelleet, menimme itäisen rannan kiviselle uimarannalle, missä vietimme useamman tunnin lukien ja uiden. Ilma oli mitä sopivin. Aurinko paistoi ja lämmintä oli reilusti 20 astetta.

ma6.jpg

********

Kävimme joka päivä syömässä päivän salaatin iltapäivän jo hiljalleen kallistuessa iltaa kohti. Välillä otimme jotain vähän vahvempaakin, kuten gyros pitan (lausutaan: jiropita)

ma3.jpgma7.jpg

*********

ma8.jpgma9.jpg

Illalla jatkoimme kävelyretkeämme. Paleohorassa ei ole juurikaan nähtävyyksiä ja niinpä jokainen vähänkin poikkeava kohde piti käydä katsomassa. Kirkko oli ulkopuolelta upeasti valaistu ja sitä sitten ihastelimme silloin ja sopivasti ovetkin olivat auki ja piipahdimme sisään.

****************

ma1.jpg

Päätimme jokaisen päivämme ohjelman istumalla kaikessa rauhassa tunnin pari asuntomme patiolla. Pääosin siinä edessä, vaikka toki takanakin oli hyvä parveke, mutta etupiha oli jotenkin mukavampi ja loppuviikkoa lukuunottamatta tuulettomampi.