Tiistaiaamu valkeni kauniina, joskin melkoinen tuuli puhalteli, kuten koko viikon ajan. Tosin tuo pöhellyksen suunta pyöriskeli lännen ja idän ja kai pohjoisenkin välillä ja myös niiden tuulien voimakkuudet vaihtelivat aika lailla. Lämmintä ja valoisaa oli eli eipä meitä hirveästi haitannut.

Heti aamusta menimme Notos-autovuokraamoon ja saimme sieltä Sepon eli Skoda Fabian, joka pelasi dieselillä ja oli kauttaaltaan ihan mukava kärry. Kahden vuorokauden vuokra oli hieman alle satasen eli ei mikään kamalan paha laisinkaan.

ti1.jpg

***********

Tiistain retkellä ihailimme maisemia ja tapasimme myös määkiviä eläimiä.

ti3.jpgti2.jpg

*********

Irmelin serkku ja hänen miehensä olivat Hanian lähellä ja sovimme treffit Malemeen, missä kävimme kahvilassa ja saksalaisten sotilaiden hautausmaalla. On minulla heistä kuvakin, mutta kun ei tullut kysytyksi julkaisulupaa, en viitsi tässä laittaa sitä näkyviin. Kun sukulaiset olivat lähteneet, menimme rantaan uimaan ja istumaan hetkeksi. Kyseessä on sama ranta, missä neljä vuotta sitten kävimme päivittäin.

ti4.jpg

******

Illalla sitten vaeltelimme taas Paleohoran kaduilla ja kävimme ihastelemassa maisemia kylän linnoitukselta. Tässä kuvassa näkyy melkein koko kylä - länsiranta jää juuri ja juuri kuvan vasemman reunan ulkopuolelle. Meidän hotellimme on hyvinkin ihan keskellä Paleohoran aluetta. Oli ihan sama, lkähtikö itä- vai länsipuolelle ~ rannassa oli kuta kuinkin samantien.

ti6.jpg