Perustin kesällä yhden miehen bändini, jonka nimi on siis Oldman's old music. Ideana on soitella ja laulella 1960- ja 1970-lukujen musaa. Koska olen huono kitaran soittaja, olen tehnyt itselleni taustoja, joiden kanssa on huomattavasti mukavampi laulella näitä vanhoja biisejä.

Pappiksen kulttuuriyhdistys piti eilen pikkujoulua ja sain sinne toki kutsun ja samalla Markku pyysi minua tempaisemaan muutaman biisin - siis ei vetämään. Ajattelin pikkujoulufiilikselle sopivaksi ottaa kunnon hyppymusaa ja se lopulta toteutuikin. 

Aloitin Beatlesin From me to you-biisillä, jatkoin Simon & Garfunkelin tutulla Bye bye love-laululla ja siitä sitten sujuvasti Creedence Clearwater Revivalin Bad moon rising ja Lodi- teoksiin. Pari Beatlesia vielä, I saw her standing there ja I feel fine. Ihan loppuun otin sitten Oldman's new music-hommaa ja maailman kantaesitin uusimman äänitetyn biisin, joka on nimeltään "Unohda". Kyseinen biisi on jo täysin valmiiksi äänitetty ja on enää miksausta ja masterointia vailla ja sitten se onkin valmis julkaistavaksi.

oldman1_cop.jpg