Niin se taas vuosi vaihtui. Täällä meillä päin oli aika kurja keli ja niinpä emme poistuneet minnekään katselemaan raketteja, vaan tyydyimme kavereiden kanssa katselemaan ikkunasta sen mitä sieltä näkyi. Ulkona siis satoi isoja rättejä ja oli melkoisen tuulista ja märkää eikä meitä todellakaan huvittanut mennä tuonne kylälle kastelemaan itseämme.

En lupaa yhtään mitään. Uskoakseni asetelmat ovat ennallaan ja kun tämä eläminen on aika stabiilia, niin mitä tässä ihmeitä luulemaan. En taida sen paremmaksi enkä huonommaksi tulla ja sen mitä ehdin, kykenen ja haluan, aion toteuttaa. Tässä iässä ei voi välttyä yllätyksiltäkään ja niinpä sitä pitää vaan elää päivästä toiseen suhteellisen tyytyväisenä ja ottaa vastaan sen mitä elämä antaa.

Suunnitelmiini kuuluu käydä töissä tämä kevätlukukausi ihan vanhaan malliin tuolla Haimoon koululla. Resurssoin ja paikkaan välillä puuttuvia opettajia, mutta tuntimääräni puitteissa eli aika vaatimatontahan tuo on ~ 16 h/vko. Tavoitteena on myös musisoida  niin itsekseni kuin Thromoksen ja Kamarikuoron kanssa. Edelleen yritän käydä kreikan tunneilla, vaikka koko loppusyksy menikin milloin missä muussa tekemisessä ja olenkin viimeksi siellä käynyt lokakuussa. Uskoisin edelleen lukevani enemmän tai vähemmän ~ jännäreitä ja henkilökuvauksia sekä urheilukirjoja. Liikkumaan on ihminenkin luotu ja jos vaan tulee hiihtokelejä tai paremminkin kunnollisia latuja, niin sitten suksimaan, mutta muuten aion kävellä.

Yritämme toki reissatakin jonkin verran ~ sen mitä on varaa. Yksi matka on jo tavallaan tapetissa, mutta ei siitä vielä enempää. Otan kuvia ja videoin ja noita videoita yritän saada uuteen formaattiin ja johan olen jo aika paljon sitä ehtinyt tehdä.

Ihan siis tätä samaa kuin ennenkin. Päivä pitenee hitaasti ja varmasti ja kohti kevättä ollaan jo vakavasti menossa. Ensi kuun jälkeenhän on virallisesti kevät.