Tässä lumen ja kylmyyden keskellä on kiva joskus viettää ihan juhliakin. Meillä on hääpäivä ensi viikolla ja se nyt huomioidaan sitten tavalla eli toisella, mutta palaan siihen sitten, kun sen aika on. Emma täytti muutama viikko sitten kahdeksan ja vietimme juhlaa sen verran, että oli kunnon juhlat. Hän kun on koululainen, niin ensin oli kaveripirskeet ja sitten läheisimmät, missä me koko oman perheemme sakilla olimme. Oli siellä toki muitakin.

Tuossa messujen jälkeen meillä oli heti saman tien pienet juhlat ~ toki arvokkaat. Irmelin sisko nimittäin täytti vuosia ja oli kutsunut kaikki läheiset sukulaiset paikalle ja Lauria ja Artturia lukkun ottamatta kaikki Irmelin ja Helenan vanhempien jälkeläiset olivatkin paikalla perheineen. 

Juhlat olivat kivat hyvine tarjoiluineen ja oli siellä vähän esitystäkin. Essi, Kerttu ja serkkunsa Ville esittivät upeasti muutaman biisin ja sitten Emma ja Villen pari vuotta vanhempi tytär tanssivat hiki hatussa youtuben malliin discotansseja (tjms.).

Joskus kauan sitten, kun meidän lapset olivat pieniä, kävimme aina Helenan synttäreillä Helsingissä. Aika usein kävi niin kivasti, että oli kaunis ilma ja useammin kuin kerran muistan puhuneeni kevään valosta. Kun aurinko joskus tammikuun aikaan vilahtaa, ei se vielä ole mitenkään vankka valo, mutta viitteitä siitä alkaa siinä tammikuun lopulla olla ja helmikuun puolen välin jälkeen alkaa olla hyvinkin kirkkaita päiviä, jos vaan aurinko suostuu näyttäytymään ja miksei sitten suostuisi. Helmikuussa voi hyvinkin olla kirkkaita päiviä, kuten tässä on tulevalle viikollekin luvattu.

penni70.jpg