Minä seurailen uutisia lukemalla lehtiä ja nettiä. Silloin tällöin katson myös telkkariuutiset, mutta olen tottunut tuohon nettihommaan siinä määrin, että osaan telkkarin uutiset jäävät usein vähemmälle. Parhaat uutiset saan mielestäni Ylen nettisivuilta. Katsotaanpas sinne.

Britanniassa seurataan, miten May selviää brexit-suosta

Britit päättivät jo monta vuotta sitten erota EU:sta. Se ei kuitenkaan selvästikään ole mikään kakunpala ja niinpä polemiikkia asian ympäriltä on syntynyt vaikka kuinka paljon. Kukaan ei oikein tiedä missä mennään ja mikä olisi paras ratkaisu tuossa lukkiintuneessa tilanteessa. Brexitin toteutuminen tai toteutumatta jääminen vaikuttavat ihan varmasti tosi paljon koko Euroopan talouteen ja politiikkaan. May lupaili jo sitten, että eroaa pääministerin hommasta, jos erosopimus hyväksytään. Hitonmoinen soppa.

Lääkäreiden palkat ovat HUS:ssa huonompia kuin muissa yliopistosairaaloissa

Lääkärit ovat palkkansa ansainneet. Pitkä opiskelu ja vastuullinen työ ovat ihan asiallinen peruste hyville tuloille. He takuulla tulevat toimeen ansioillaan, mutta onhan se tavallaan väärin, että palkat ovat eri luokkaa perustuen asuin- ja työkuntaan. HUS:ssa voisi hyvinkin olla paremmat palkat kuin muualla Suomessa, koska lääkärit varmaankin asuvat tällä ylihinnoitetulla alueella ja toisaalta potilastulva on melkoinen, kun kuitenkin viidesosa suomalaisista asuu HUS:n alueella.

Oulusssa uhkaillaan kaupunginvaltuutettuja raiskauksilla ja muulla väkivallalla

Oulun kaupunginvaltuutetut saavat ankaraa arvostelua ja pahimmillaan todellakin uhkailuja viime aikojen rajujen raiskaustapausten takia. Jos etenkin naisvaltuutetut puhuvat maahanmuuton ja monikulttuurisuuden puolesta, tulee erittäin helposti vähintäänkin epäsuoraa uhkailua, mikä ei todellakaan voi olla oikein. 

WWF suosittelee: lasi maitoa päivässä, kuusi munaa kuukaudessa ja punaista lihaa kerran viikossa

Ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi lautasella pitäisi olla kasviksia paljon, broileria ja kotimaista kalaa. Suomalaiset ovat kyllä onnistuneet muuttamaan ruokavaliotaan viime vuosikymmeninä, mutta toisaalta lihankulutuksen määrä on kasvanut Suomessa 20% 2000-luvulla.

Norjalaiset ovat kyllästyneet hiihtolajien ylivoimaansa

Käyttäisivät vähemmän huulirasvaa.