Olemme säästyneet tänä lukuvuonna taudeilta. Ihan jotain pientä on ollut, mutta ne ovat menneet kohtuullisen nopsasti eikä töistä ole tarvinnut liiemmälti olla pois.  Joku vatsataudin poikanen minulla oli tammikuussa ja sitten on noita selkävaivoja ollut.

Nyt olen kuitenkin ihan flunssassa. Ei tämä mikään influenssa ole, mutta tylsä tauti kuitenkin ~ lihaksiin ja niveliin sattuu, nenä vuotaa, yskittää, väsyttää, paleltaa ja käyttääkseni vanhaa sanontaani: "Minulla on kova olo."

Olo heikkeni nopeasti perjantaina heti töistä tultuani. Minun piti neljän jälkeen lähteä ajamaan Lohjalle kreikan opintoihin, mutta luovuin ajatuksesta vallan helposti. Makasin koko illan sohvalla lukien ja kuunnellen radiota ja käväisin pikaisesti saunassakin. Lauantai ja tämä sunnuntai ovat sitten olleet niitä äsken kuvattuja kovan olon päiviä. 

No, sen tietää, että nämä yleensä menevät ohi, kun vaan antaa parantua. Hoidettuna viikossa ja hoitamatta seitsemässä päivässä. Hieman olen nyt huolissani tiistain kuorotreenistä, mutta onhan tässä vielä kaksi päivää aikaa parantua.

Potemista ja odottelua.

sairasv%C3%A4%C3%A4ns.jpg