Otsikossani ei ole kirjoitusvirhettä. En yhtään ole aikonut kirjoittaa siitä valkoisesta isosta linnusta, vaan ihan siitä, että ajoittain minulla on tarkoitus olla pyhästi jouten eli en tee yhtään mitään. 

Kesäkuun ensimmäinen viikko oli pientä menemistä koko ajan, kun meillä oli hoitolapsi, sitten toki olin Kreikassa, mutta en sielläkään missään vaihessa kovin laiskana - menin paikasta toiseen koko ajan. Viime viikolla valmistauduimme juhannukseen tekemällä paljon asioita ja vaikka juhannus meni aika kepoisesti, tuli silloinkin väsätyksi yhtä ja toista. 

Eilen otimme kuitenkin superrennosti. Siis emme tehneet käytännössä yhtään mitään järkevää. Syötiinkin vanhoja sapuskoita. Sen verran käynnistin siimaleikkurin , että siipuloin yhden neliömterin kokoisen alueen, mutta sitä ei siis sen kummemin taida tarvita laskea tekemiseksi.

Löysäilimme hartaasti. Luimme Hesaria, katsoimme islantilaisen sarjan (Flateyn arvoitus tjms.), luimme kirjojamme, söimme, joimme kahvia, kuuntelimme musaa ~ olimme.

Päivän meno ja meininki näkyy seuraavassa kuvassa.

riippukeinu.jpg