Lapinlahden Linnut-nimisessä telkkariohjelmassa aikoinaan koko lintuporukka tuli tietä pitkin kohti kameraa Pappa-Tuntureilla ynnä muilla vanhoilla mopoilla. Kun kaikki olivat päässeet kohteeseen ja siinä sitten joitakin hurjuuksia oli tehty, totesivat muut tipuset, että on se HURJA.

Kun tuo vanhin lapsenlapsista sai mopokortin, mielessäni kävi ajatus, että täytyypä tehdä oma Hurja-video, mutta tässä on sitten aikaa pörähdellyt viikkoja ja kuukausia, mutta eilen, kun hän kävi meillä, muistin yhtäkkiä koko homman ja niinpä kamera rouvalle käteen ja mehän pojan kanssa ajoimme, niin että hiukset kypärän alla hulmusivat.

mopopojat.jpg 

Tässä me hurjat. Pari skootteria, joilla sitten hallitusti ajellaan huolellisesti liikennesääntöjä noudatellen. Minkäänlaista filunkia emme suvaitse tuolla liikenteessä ja se, että tuossa videolla ajamme rinnakkain on pelkästään lavastettu toiminta.

Videolla käytän sitten editointiohjelmani sallimia temppuja, joita sitten katselija voi miettiä, että mitä filunkeeria editoidessa on käytetty. Video kestää reilun minuutin eli ei tarvitse pelätä mitään pitkää urakkaa.

Videoon pääset tästä klikkaamalla.