Tämä blogin kirjoittelu on melkoista touhua. Sitä vaan kirjoittelee ajattelematta sen enempää ja sitten ne jutut jotenkin muodostuvat ja syntyy joko ihan hyvä juttu tai sitten täydellistä skeidaa - miten milloinkin.

Aloitin tämän bloggaamisen vuonna 2006 - marraskuun lopulla. Tarkoituksena oli kirjoitella asioita muistiin ja samalla valistaa kaukana asuvia sukulaisia meidän perheen kuvioista. Blogi oli välillä salasanan takana, mutta sitten olen taas pitänyt sen julkisena, koska ei näissä niin ihmeesti mitään salaisuuksia paljastella.

Laitoin ensimmäisen blogin nimeksi Tinnitusta ja muutakin elämää. Korvathan vinkuvat, joo, mutta kyllä tässä muutakin tapahtuu ja siksipä kai tuo osoite oli ihan ookoo.

Syksyllä 2015 vuodatuksen kuvioissa tapahtui jotain ihan outoa ja tuo tinnitus-blogin vastaanotto ei enää toiminut. Otin silloin uuden pohjan eli aloin kirjoittaa tätä Nuottiavainta. Samat jorinat ja höpinät eli ei nimeä lukuun ottamatta ei mitään muutoksia.

Tinnitusta ja muutakin elämää-blogiin tuli vajaassa yhdeksässä vuodessa 1385 tarinaa, jotka nyt on kopoitu A4:lle ja niitä sivuja on kaikkiaan 1695. Käytin kirjasinkokoa 11. Kuvia on paljon - yhtään en tiedä paljonko, mutta niitä piisaa eli en suinkaan ole kirjoittanut noin hirveästi. Kopioin siis kaiken tekemäni tähän omalle koneelleni ja sitä mukaa olen hävittänyt ne netistä eli Tinnitusta ja muutakin elämää on eilen lopulta siirtynyt blogien hautausmaalle. Jotenkin uskon, että kukaan ei jää kaipaamaan - nämä ovat niin kertakäyttöpulinaa ja kuinka kauan Nuottiavain elää, sekin on arvoitus. Toistaiseksi tätä löpötystä piisaa...

tinni.jpg