Ystäväni Kimmo täytti 40 vee jo keväällä, mutta juhlat pidettiin nyt pääasiassa kai sen takia, että kesällä on mukavampi pitää ulkojuhlia ja varmasti toinen syy oli se, että sekä Kimmo että hänen Annika-vaimonsa ovat opettajia ja keväällä on mainitusta syystä johtuen pientä tohinaa kaiken kaikkiaan muutenkin.

Juhlat pidettiin Kimmon ja Annikan kotona, mihin oli järjestetty kaikkea kivaa touhua heidän suureen pihaansa. Toki siis ruokailua, kahvittelua, seurustelua, mutta myös hupaisia pikku kilpailuja, kuten koripallon ja rumpukapuloiden heittelyä, pussikaljan juontia, golfpallon taputtelua, naulauskisaa... Vieraita oli varmaan lähemmäs seitsemänkymmentä tai en minä tiedä, mutta sellaista Kimmo taisi arvella joskus tuossa viikolla.

Luvassa oli musisointia Kimmon bändin - Kaveri Special - toimesta, mutta halukkaatkin saivat tilaa puuliiterin eteen rakennetulla stagella ja tottahan Oldman siihen ilmoittautui. Juhlien alkuvaiheessa säestin tosin Lepistön Pekkaa, kun hän lauleli kolme laulua tuttuun vahvaan tyyliinsä.

Illan teemana oli kuta kuinkin railakas meno ja niinpä Oldman valitsi ohjelmistonsa kohtuullisen rokkipainoisena. Kasasin ohjelmistostani kolme vanhaa biisiä - Take it easy, I saw her standing there ja Lodi - ja viime vuonna tekemäni Unohda-biisin.  Unohda ei ole kylläkään rajun tekstinsä takia mikään synttäribiisi, mutta koska Kimmo soittaa siinä äänityksessä, niin halusin tuoda sen julki. Biisihän on tosi synkkä tekstiltään, ei niinkään musiikkina synkkää. Pienten alkuteknisten vaikeuksien jälkeen pääsin hyvin alkuun ja 15 minuutin non stop-esitys onnistui hyvin ja porukkahan lauloi mukana ja hieman pääsi tanssijalkakin vipattamaan.

kimmo1.jpg

*******

Kimmon bändi teki sitten reippaan tunnin mittaisen esityksen. Bändin nimi on siis Kaveri Special ja se on tosi hyvä bändi ja tuottaa  hyvää mieltä railakkaalla otteellaan ja hauskanpidolla. Heitä voi kuunnella levyltä ja vielä helpommin Spotifysta ja YouTubestakin löytyy. Suosittelen, että menette kuuntelemaan (nyt heti eikä sitten joskus). Tässä linkki helpottamaan elämää - Pussikaljasää.

Juhlavieraat kerääntyivät kuuntelemaan ja nauttimaan esityksestä, vaikka elokuun ilta tarjosi melkoisen koleaa henkäystä. Hyvin siellä oli kuitenkin varustauduttu villapeitoin ja lämpimin vaattein.

Kimmo-ystäväni on muuten tuo takana väijyvä rumpali.

kimmo2.jpgkimmo3.jpg

*******

Meno oli korkealuokkaista ja mukavaa ja niinpä yllätys, yllätys, minunkin tanssijalka kävi vipatusta viipottamaan...tätä ei usein nähdä. Kaulassani roikkuu muuten VIP-passi, mikä hauskana yksityiskohtana kerrottakoon. Kun kerran olin luvannut esiintyä, niin pitihän minulla olla backstage-audienssi (Kimmon liiteriin).

kimmo4.jpg

Se, mitä tuosta illasta voi vielä loppusanoiksi oikeasti sanoa, on se, että olipas huikean hauskat juhlat...toivottavasti Kimmo täyttää ensikin vuonna 40.