Syysloma on jo kallistunut reippaasti loppumisen puolelle. Onneksi. On tavallaan ollut tylsää, kun on ollut kurja ilma koko ajan enkä sitten päässyt lähtemään Keski-Suomeen. No, aina joskus voi mennä lomakin näin, mutta on tässä toki ollut hyviäkin juttuja.

Lauantainahan olin Hesassa katsomassa peliä ja kovasti suunnittelin meneväni eilenkin, mutta kun katsoin HIFK:n sivuilta vapaita paikkoja eiliseen Kärppä-matsiin, ei niitä ollut enää hyvillä paikoilla ja niinpä jätin menemättä. Olisihan siellä ollut mahtava matsi, kun kotijoukkue otti oululaisista niukan jatkoaikavoiton. No, sinne ehtii vielä. Yhtenä päivänä olen saanut haravoiduksi ja ehkä vielä tänään menen hetkeksi, jos ei sada, mutta kovin märältä siellä näyttää. 

Jonkin verran on tullut telkkaria katsotuksi - Roba, Syke, Doc Martin ja hyvän ruotsalaisen sarjan "Ennen kuolemaa" toisen tuotantokauden eka osa. Eilen seurasin Kaj Chydeniuksen haastattelua. Jos menisin tuonne kylille kyselemään herrasta, niin ehkä aika harva osaisi sanoa, kuka hän on. Ehkä hänet mielletään säveltäjäksi, mutta entäs hänen kuuluisin laulunsa. Se on pieni, mutta tunnettu. Paljastan sen tämän jutun lopussa

En ole tuonne kylmyyteen ja sateeseen viitsinyt mennä lenkkeilemäänkään ja niinpä olen pysynyt pääosin kotona. Pampulalla olen ajanut kerran kirkolle ja takaisin. Pampula on siis se minun pieni Nissan. 

Olen lukenut yhden John Grishamin kirjan, Vetoomus, ja sitten yhtä jääkiekkokirjaa. Hesarin toki olen katsellut joka päivä. Tein myös loppuun jo kesällä aloittamani projektin, "Unohda"-biisin videon. Sen voit katsoa näppäämällä tätä

Keskiviikkona kasasin kotistudioni kuntoon ja kävin hieman soittelemaan ja laulelemaan. Tein Oldmanille pari biisitaustaa ja koska menen huomenna yhteen tilaisuuteen kitaran ja värmeiden kanssa, saatan sitten laulaa nämä pari biisiä siellä.  Lisäksi kokeilin, miltä uusi biisi kuulostaa ja samalla tuli testatuksi uusi efektilaite. Säröä löytyy kuin Hendrixiltä aikoinaan.

studi.jpg

***********

Jouluun on reipas kaksi kuukautta. Näin se aika lentää.