Emme kylläkään menneet kovin kauas talviretkelle. Ihan Nummelaan vaan. Sinne tehtiin uuden puiston viereen yhdelle rinteelle melkoiset treenirappuset, jotka ovat kuin "Rikas mies jos oisin"-laulussa eli yhdet ihan huvin vuoks ei minnekään. No, kyllä niitä pitkin pääsee siihen mäen päälle ja sitten polku jatkuu ja voi mennä eteenpäin.

DSC_0008.jpg

Sen verran hölkkäsin noita rappusia, että totesin hyväksi. Ainakaan tuossa alkumatkalla ne eivät ole liian korkeat eli aika matala-askelinenkin pystyy menemään niitä pitkin ihan näppärästi ja kaiteet tietenkin helpottavat kulkemista. Leveyttäkin on kivasti eli nopeimmat pääsevät näpsäkkäästi ohi.

Siinä näiden rappusten edustalla on iso alue, joka on ihan tehty puistoksi. Siellä on siistit kulkuväylät, penkkejä, isoja ojia ylittäviä sitloja ja istutuksia. Yksi istutusalue on sellainen, joka aiheutti hiukan polemiikkia täällä paikkakunnalla, kun puiston nimi ensinnäkin on "Menestyjien puisto" eli merkittäviä suorituksia tehneet ja näin Vihtiä maailmankartalle nostaneille henkilöille istutettiin nimikkopuu. Kaikki, jotka saivat oman puun toki sen ansaitsevatkin, mutta kun esim. sellaiset kuuluisuudet kuin Jani Sievinen ja Anssi Kela jäivät ilman puuta, niin hieman se hetkautti. Paikalliset yleisönosastot lehdissä ja tietenkin Facebook olivat melkisen vilkkaassa toiminnassa tämän puiston avausaikana.

DSC_0016.jpg

Kävelimme vähän ristiin ja rastiin siinä puistossa varmaan vajaan puoli tuntia. Oli leppoisa, aurinkoinen pikkupakkaspäivä ja maa kuurassa. Lunta ei ollut (tietenkään) - eihän meillä ole ollut koko talvena ja kymmenen vuorokauden ennuste ei lupaile yhtään sen kummempaa. Käveleviä ja lenkkeileviä porukoita oli ihan koko ajan näkyvissä eli sellainen oikein mukava päivän kuvio.

DSC_0020.jpg