Tässä on nyt joutunut olemaan pois kaikenlaisesta konkreettisesta sosiaalisesta toiminnasta, mikä tietenkin harmittaa, mutta toisaalta minun ikäinen ihminen on jo tottunut siihen, että ei  ole niin väliksi, vaikka joku asia jää väliin tai ehkä tässä tapauksessa on sanottava, että se vaan siirtyy hamaan tulevaisuuteen tai jää kokonaan pois. Ei se niin harmita, kuin silloin nuorena olisi harmittanut.

Laulan siis Vihdin kamarikuorossa ja meillähän piti viikko sitten olla G.F. Händelin Messias-oratorion esitys. No, ei ollut, koska ei ollut. Olemme päättäneet siirtää esityksen ensi syksyyn ja jos vaan näitä rajoituksia saadaan puretuksi, niin ehkäpä sitten saamme mahdollisuuden toimia suunnitelmamme mukaisesti.

Musisointini onkin siis pääosin ollut ihan tätä kotona omien biisien treenausta ja mm. äsken mainitun Händelin stemmatreenejä. Jonkin verran olen äänitellyt ihan testimielessä, mutta toisaalta  etätyöhommat ovat kuluttaneet niin paljon aikaa, että en ihmeesti ole jaksanut uurastaa näiden soittojen kanssa.

Pari-kolme viikkoa sitten näin Facebookissa, että eräs herrasmies etsi laulajia Virtuaalikuoroon. Tarkoituksena oli, että hän keräisi porukan ja lähettäisi kaikille halukkaille säestyksen ja stemmanauhan Pave Maijasen tutuun "Pidä huolta"-biisiin. Sitten hän ja jokunen muu kaveri kasaisivat homman pakettiin ja sitten se julkaistaisiin FB:ssä.

Tartuin tilaisuuteen ja jonkin ajan päästä tuli tuo säestys ja stemmanuotti FB:hen. Näytti ja olikin helppo homma ja parin treeninkerran jälkeen nauhoitin osuuteni ja laitoin sen menemään sinne, minne pitikin. En nyt enää tietenkään muista minne.

Viikko siinä sitten varmaan meni odotellessa ja kuinkas ollakaan eilen klo 16 lopputulos julkaistiin. Huikeat 1120 laulajaa ja jokainen sai naamansa näkyviin - enemmän tai vähemmän. Ehkä siellä ei kaikki taimaukset ja systeemit ole kohdallaan, mutta kokonaisuutena aivan huimaava juttu. 

Sitä on taas yksi uusi iso juttu muisteltavana, kun tästä mennään eteenpäin.

Olen merkannut itseni tuohon kuvaan punaisella nuolella. Ihan alarivissä sen sinisen logon alla melko oikealla.

virtukuoro.jpg