Musiikkihan on ollut minun elämäni suurin ja merkittävin harrastus. Ei toki ainoa, mutta siis se number one. Tähän elämäni hetkeen saakka on tullut harrastetuksi musaa siis vähän joka lähtöön. Olen soitellut pelimannimusaa, kanttoroinut jumiksissa, häissä, hautajaisissa ja kuorojen kanssa, laulanut erilaisissa kuoroissa ja ryhmissä niin kirkollista kuin maallistakin musaa ja ollut bändin solistina. Olen laulanut klassista musiikkia - jopa ooppera-aarioita - joskin huonohkolla menestyksellä, mutta kuitenkin. Tähän ceeveeseen mahtuu kuoronjohtamista, laulajien ja porukoiden säestämistä, äänittämistä (jopa vanhalla polkuharmoonilla) ja myös musiikin tuottamista levyille.

Olen myös onnistunut tekemään lauluja. Kevyttä poppia, jopa hyvinkin iskelmällisiä ne taitavat olla. Niistä on tehty kokonainen cd:kin. Viime vuonna kirjoitin räpin, joka on tosin vielä vaiheessa, mutta kyllä kai se sieltä tulee.

Kaverini, Gilbert, on innostunut näistä tekeleistäni. Hän tekee melkoisen osan äänityksistäni, soittaa niillä ja tekee lopulta aina viimeiset kieputukset niiden julkaisukuntoon saamiseksi. Siis se on sellaista studiohommaa, josta en ymmärrä kovinkaan paljon. Opiskelen tässä parhaillaan sitä hommaa itsekseni uuden äänitysohjelmani parissa, mutta en kerro, mikä ohjelmani on, ettei mene mainostamiseksi. 

Olen nyt julkaissut kaksi uutta biisiäni Spotifyssa ja löytyväthän ne YouTubestakin. Laitanpa tähän videolinkin ja Spotifyn kuvan. Uudet biisit ovat Unohda ja Minä. Kun klikkaat siitä Unohda-sanan päältä, saat sen biisin kuuluville. 

Tällaista musajuttua tällä erää.

unohda.jpg