Yleensä käväisemme torilla vähintään kerran kesässä jossain tässä lähellä. Harvoinpa siellä mitään ihmeitä ostellaan, mutta kunhan katsellaan. Useimmiten ostamme joitakin marjoja tai vaikkapa kalaa ~ siis jotain syötävää. Saatamme myös istahtaa kahville ja sitten tietenkin vaihdetaan jokunen sana mahdollisesti vastaan tulevien tuttavien kanssa.

Tänään aamulla istahdimme autoon ja ajoimme Karkkilaan. Olihan komea ja lämmin kesäpäivä, joten ei kun asiaksi. 

kark1.jpg

Ihan ensimmäiseksi käväisimme lukkoliikkeessä miettimässä josko tulevan ovi- ja ikkunaremontin yhteydessä hankkisimme sähkölukon. Suunnitelma on nyt olemassa.

Lampsimme torille kirkon pihan ja hautausmaan kautta. Karkkilassa on tosi vanha puukirkko - en muista vuosilukua, mutta rakentamisesta ja käyttöönotosta on todella kauan ~ 1700-luvulta joka tapauksessa.

kark2.jpg

Kiertelimme torilla nimenomaan katsellen ja tavattiin sen verran tuttuja, että päästiin vähän juttuamaankin. Mukava tori. Jotain ostimmekin, ehkä mansikoita, mutta en muista enää. Siitähän on jo kohta 12 tuntia.

kark3.jpg

Kun nyt kerran olimme Karkkilassa ja ihan tavallista ruokakauppa-asiaakin oli, menimme sitten paikalliseen S-Marketiin ja hankimme päivän lounasannoksen raaka-aineet. Se onkin sitten toinen juttu, jota en edes aio kirjoittaa.