Hi-hii. Nuo konsolipelit ovat minulle käytännössä vieraita. Meillä oli joskus 20 vuotta sitten Play Station, jota pelasin ihan vähän, mutta en yhtään muista, mitä pelejä meillä oli - siis lapsilla. Meillä on kyllä joskus ollut joitakin autopelejä ja semmoisia palloja, mutta en muistaakseni juurikaan sitä pelannut.

Itse olen pelannut eniten tietokoneella. Meillä oli joskus ainakin Formula1 ja sitten taisi olla joku MM-ralli. Minusta se autoilla ajelu oli ihan kivaa. Sitten meillä on ollut Microsoftin Flight Simulator-sovelluksia ja niistäkin olen tykännyt. Nyt piakkoin ilmestyy aivan uusi FS2020, jota odotan mielenkiinnolla. Jos se osoittautuu hyvin toimivaksi, saatanpa sitten lopulta ostaa senkin.

Essin pojilla on pelikone, kai se on äkspoks tai ihan sama, mutta se on kuitenkin sellainen. He ovat joskus pelanneet lätkää sillä, NHL 2020:tä. Minusta se oli hauskan näköistä, kun kerran katsoin poikien pelaavan ja sitten lopulta innostuin itsekin kokeilemaan sitä. Luonnollisesti innostuin siitä, kun olen jääkiekon ystävä.

Eihän se mitään helppoa ole. Ohjaimessa on nappuloita ihan tolkkunaan ja miten hitossa sitä oppii tajuamaan laukaukset ja taklaukset ja luistelusuunnat ja sellaset. Se on siis niin vaikeaa, että pitää ostaa oma tuollainen äkspoks, että oppii oikeasti sitä pelaamaan. Sen taidankin tehdä :)

Eka pelin hävisin, vaikka minulla oli Patrik Laine joukkueessani. Tappio tuli tosin vasta viime hetkellä eli voittomaalikisassa. Tasapeli pelattiin. Toisen matsin pelasin sitten Ahon ja Teräväisen kanssa ja nyt sitten voitin - huikealla maalierolla 1-0. Ratkaisumaali tuli ihan lopussa muutama minuutti ennen pelin päättymistä. Hieman innostuin ja Essin koirat säikähti ja kävi haukkumaan ihan hulluna...

Kärpänen puri - saa nähdä kuinka käy...

nhl2020.jpg