Taisi olla ihan heinäkuun 2. päivänä, kun kirjoitin tässä blogissa, että tavoitteeni on saada tämän pyöräilykauden aikana 1000 kilometriä pakettiin. Silloin minulla oli 444 km eli puoliväli oli jo lähellä. Ajatuksena oli, että josko vaikka ajaisin jonnekin lokakuuhun saakka - toki sen mukaan, miten tuo säätila antaisi periksi. Heinäkuussa kunto alkoi olla sitä luokkaa, että jaksoin käydä hyvinkin peräkkäisinä päivinä ajelemassa ja kun lenkitkin suorituskyvyn parantuessa hieman pitenivät koko ajan, niin kun kävin viime kuussa polkemassa 21 kertaa ja sain kasaan 355,7 kilsaa, niin sehän osoittaa kunnon kohentuneen. Kesäkuussa ajoin 16 lenkkiä ja sain kasaan 248,4  kilsaa.

ajo1.jpg

Tänään kävin ajamassa 15,6 kilometriä ja se nyt sitten tarkoittaa sitä, että tuossa Herrakunnan tiellä 2,3 kilometrin päässä kotoa tuo tavoitteeni tuli täyteen. 1000 kilsaa napsahti mittariin ja vaikka se ei noille tien päällä hurjasteleville himopyöräilijöille ole yhtään mitään, on se minulle, vanhalle ylipainon kanssa taistelleelle ukkelille hyvä suoritus. 63 kertaa tämän vuoden aikana olen joutunut/saanut nousta pyörän päälle ja lähteä polkemaan. Positiivista on se, että kelit ovat olleet mainiot ja en ole kastunut sateen takia kuin kerran - hikeä on pukannut kyllä.

En toki lopeta pyöräilyä tähän kohtaan, vaan jatkan edelleen samaan tahtiin. Olen ajellut noin sata kilsaa viikossa ja se on määrällisesti ja ajallisesti minulle sopiva juttu. Nyt toki töiden alettua minulla ei ole aikaa ja varmaan voimiakaan ajaa niin paljon kuin lomalla, mutta jos nyt kuitenkin joka viikko ehtisin vähintään pari kolme kertaa käydä lenkillä.

ajo2.jpg