Erinäköiset ja -kokoiset urheilujutut kuuluivat jälleen tähän lomanviettoon. Oma urheileminen oli vähäistä eli olen käynyt kävelemässä reippaan tunnin mittaisia pätkiä sauvoilla ja ilman. 

Suomen futismaajoukkue eli Huuhkajat taisteli kahteen otteeseen kansojen liigassa ja poistui kahteen otteeseen Helsingin uusitulta Olympiastadioinilta voittajana. Ensin kaatui Bulgaria ja sitten meni Irlanti eli ihan hyvin pyyhkii. Sankarina hääri Fredrik Jensen, joka teki Huuhkajien kolmesta maalista kaksi. Tämä on kyllä aika merkittävää sikälikin, että minä en juurikaan välitä jalkapallosta, mutta tämän joukkueen juttuja haluan seurata, koska he ovat ensi kesänä menossa kautta aikain ensimmäistä kertaa EM-kisoihin.

futis.jpg

Sunnuntaiaamuna seurasimme Artturin peliä Jyväskylästä. Indians pelasi jotain sikäläistä joukkuetta vastaan ja aivan kamalaa teurastustahan se oli. Peli päättyi 19-1 Artturin jengin eli Heimon hyväksi ja sitä katsoessa tuli kyllä vähän sääli niitä jyväskyläläisiä. Kyllä he ihan pelasivat ja kaikkensa yrittivät mutta espoolaisjoukkue vaan oli parempi. Artturi pelasi nollapelin, sillä tuo ainoa vastustajan maali tuli ennen kuin he vaihtoivat maalivahtia. Yhden kerran Artturi sitten joutui torjumaan oikein kunnolla - muuten oli ollut varsin leppoisaa pelaamista. Kuten tässä syksyllä aiemminkin, katsoin pelin netistä. Joku siellä aina kuvaa ja sitten laittaa Heimon omille sivuille linkin ja sieltä sitten näkee, kun pojat pelaavat.

s%C3%A4b%C3%A4.jpg

Nyt tässä perjantai-iltana katselin vähän aikaa Pelicans-Ilves matsia, mutta siitä ei oikeastaan jää jälkipolville kauheasti kerrottavaa. Pelicans painosti kaksi ja puoli erää ja Ilves teki maalit - peli on tätä kirjoittaessani vielä kesken, mutta kyllä Ilves sen vie.

Näin siis urheiltiin.