Oikeastaan ei mitään niin kamalan kummallista, josta nyt kirjoittaisin. Viimeisin tarinani kertoi koronakuviosta, johon juuri pari tuntia sitten tuli lupaava uutinen, kun joku lääkefirma kertoi sen kehittämän rokotteen olevan varsin toimiva. Siitä enemmän, kun siitä on enemmän kerrottavaa.
Yhdysvaltain presidenttivaalista on tietysti riittänyt parran pärinää, mutta en vielä aio laittaa mitään suurempaa kirjailua siitäkään. Odottelen tässä kuitenkin asioiden kehittymistä ja varmistumista, mutta jotain aion kuitenkin raapustaa, ennen kuin varsinainen valitsijamiesten kokous on joulukuussa. Parin kuukauden päästä pitäisi Washingtoni pytingissä olla vallan vaihto - saa sitten nähdä, miten tässä käy. Uskotaan nyt kuitenkin hyvällä, että isäntä vaihtuu.

Kävin viime viikolla koronatestissä. Sitä tikulla nenään, joka koronaa valittaa. Minulla oli vain huono olo, mutta täällä HUS:n alueella sellaisestakin vähästä kehotetaan menemään testiin vallankin, jos on koulussa töissä, kuten minä. Negatiivinen oli testi. Se tikun nenään vienti ei ollut mitenkään ihmeellinen. Ei ollut missään nimessä mukava, mutta korkeintaan hieman epämiellyttävä eikä se kestänyt kuin muutaman sekunnin ja sillä hyvä. 
Koulupäivät ovat olleet ihan tavallisia eivätkä koululaisetkaan nyt ole ihmeemmin sairastelleet kummallakaan koululla. Tuossa syys-lokakuun vaihteessa oli melkoisesti poissaoloja, mutta nyt ne ovat kyllä hellittäneet.

duuni.jpg

***********

Eilen oli isänpäivä. Emme sitä mitenkään suureellisesti juhlineet, mutta oli meillä kuitenkin tyttäret vierailulla ja Kertun mieskin ehti tulemaan. Kerttu oli jopa yötä meillä, kun Essi ja hän olivat lauantai-iltana Tampereella teatterissa.  Paavo-Pekka oli hieman työn väsyttämä yövuorojensa takia, eikä sitten lähtenyt seikkailemaan auton kanssa tuonne liikenteeseen.

Irmeli loihti syötäväksemme perunamuusia ja poronkäristystä, karpalokiisseliä ja herkkukinuskia ja muita tykötarpeita.Hyvveä oli ja hyvin maistui.
Sitten ne tärkeimmät eli minun lahjat. Irmeli osti minulle kirjan, joka tulee, kun ehtii. Kirja kertoo Göran Schildtistä, suomenruotsalaisesta kirjailijasta, joka eli tosi kauan Kreikassa, Leroksen saarella ja kirjoitti elämästään sekä merellä että tuolla saarella ~ loistava kirjailija. Lapset puolestaan tiesivät tarkkaan, mitä iskälle kannattaa hankkia ja koska on korona-aika ja pitää huomioida erinäisiä asioita, niin aiheeseen sopivan lahjan näette tässä.

hifk.jpg