Heti tässä piakkoin joulun jälkeen aletaan sitten odotella erinäisiä synttärijuhlia, joita rittääkin sitten pitkälle kevääseen, jos nyt sitten ko. henkilö haluaa juhlia. Meillä aikuisilla se taitaa olla aika vähäistä, mutta lapsille tietenkin tärkeää. 

Vuodn 2021 ensimmäinen perheen synttärisankari juhli ihan pyöreitä. Emma nimittäin täytti komeat 10 vuotta ja pääsi nyt siihen ikään, missä se numero kirjoitetaan kahdella luvulla. Jos kolmeen haluaa, pitääkin sitten odotella seuraavat 90 vuotta. Juhlissa ei ollut paljon väkeä tämän koronakuvion ja toisaalta keskiviikon takia. Kerttu ja Paavokaan ei viitsineet/jaksaneet työpäivän jälkeen lähteä vallankin,kun taivaalta tuli vielä melkoisella rytinällä tuota lunta.

DSC_0011.jpg

******

Essi uusii olohuoneen tapetteja ja on jo repinyt vanhat paperit pois. Tässä uusia odotellessa onkin sitten saatu toteuttaa omia mielihaluja ja kerrankin ihan luvan kanssa on saanut kirjoitella ja piirrellä seinälle. Nyt kun lapset ja aikuisetkin ovat jo riittävän vanhoja, ei luvassa ole mitään älyttömyyksiä, vaan seinä on saanut melkoisen kivat koristeet. Minä piirtelin sinne Martinin logon ja taidanpa käydä vielä raapustamassa HIFK.n merkin.

DSC_0066.jpg

******

Jokaisissa kunnon juhlissa juhlitaan joku pöydän alle. Aikansa makupaloja turhaan ruinattuaan Edwinkin uskoi ja meni runsaan huokaisun kera lattialle möllöttämään eläen kuitenkin toivossa, josko sieltä pöydältä joku pieni makupala putoaisi.

DSC_0089.jpg

********

Me tulimme suurieleisesti kahdella autolla juhlimaan. Matkahan oli pitkä - lähes kilometrin. Yksinkertainen syy ~ molemmissa alkoi tankki huudella tyhjyyttään ja kävimme hakemassa tarpeellista täydennystä.

Seuraavat synttärit on sitten helmikuussa, jatkoa seuraa maaliskuussa ja huhtikuussa itse asiassa kahdet. Toukokuu jää väliin, mutta sitten kesäkuussa on kolmet vuosijuhlat ja heinäkuussa vielä yhdet. Sitten joudummekin odottelemaan lokauuhun saakka. Perheemme seuraavaa odotellaan tässä vielä tavlen yli ja epäilty aika on maaliskuussa, mutta se asia jää nähtäväksi.

DSC_0093.jpg