Tuohan kuulostaa melkein telkkariohjelmalta tai biisin nimeltä. Se on kuitenkin tämän viikonlopun kuva kokonaisuudessaan. Emme ole tehneet käytännössä mitään kovin viisasta, vaan lepäilleet sekä fyysisesti että henkisesti, koska tuo tapetointi kaiken muun touhun lisäksi on ollut ihan työteliäs paukku. Eipä mitään. Välillä pitääkin olla mitään tekemätön ja vain pelkästään nautiskella.

Juu, olen minä lukenut, kuten aina silloin, kun ei ole muuta tekemistä. Sitten olen tehnyt kreikan läksyjä ja yhden videon kreikkalaisille ystävilleni. Selostin muuten tuon kymmenen minuutin videon täysin kreikaksi ja odottelen tässä innolla palautetta Santorinilta. Äänitin myös eli siis tein oman versioni Beatlesin biisistä "When I'm 64", koska tovereissani on suhteellisen paljon tähän ikäluokkaan kuuluvia ja lähetän sitten synttäritervehdykseksi heille sen, kun aika koittaa.

Hiihtämässä olen käynyt. Perjantaina reilun 10 kilsaa, eilen 14 ja tänään reilun 7 eli vanhalle miehelle sopivia matkoja. Ihan rauhassa olen mennyt ~ noin 10 km/h vauhdilla, jolla saa sopivasti hikeä ja pulssikin hieman nousee, mutta ei joudu älyttömään maitohappopakettiin. Katsoin tuossa vanhoja muistiinpanojani yli kymmenen vuoden takaa ja siellä oli merkitty, että menin normaalisti kympin 5-10 minuuttia nopeammin eli selkeästi vauhti vanhetessa hidastuu. Arviot ovat sikälikin verrannollisia, että silloin vuonna 2011 hiihtelin pääasiassa tasamaastossa kuten nytkin. Nummelan lentokenttä on tullut tutuksi ja sitten tänä talvena tuo kirkonkylän latu tuossa kylän ja Olkkalan välillä - vanha kuivattu järvialue, joka on aivan tasainen paria töyssyä lukuun ottamatta.

Lisäksi on vielä mainittava, että olemme katsoneet Areenalta mahtavaa irkkusarjaa "The Fall". Suosittelen.

Ja vielä sellaista, että meillä leivottiin pullaa!

pullaa.jpg