Edu Kettunen on huikea muusikko ja ennen kaikkea loistava sanoittaja. Hän tosin saattaa ilmaista laajankin tapahtumailmiön suhteellisen yksinkertaisesti sanomalla, että "on ollut kaikenlaista". Se on hyvin sanottu, koska se kattaa valtavasti eri asioita ja  kuulijalle jää oma mahdollisuus tulkita tekstiä ja tehdä omia mielikuvia tapahtuneesta.

Meillä tässä on ollut kaikenlaista ja ihan kaikesta ei sitten edes kerrota ainakaan tässä vaiheessa eli näin savolaisperäisenä siirrään vastuun suoraan lukijalle.

Pihatöitä on tehty ihan raatamalla. No, piha alkaa olla valmis kesää varten ja laittelen siitä tällä viikolla hiemaan kuvallisiakin todisteita. Huomenna saan kannonpoistajan hoitamaan nuo hopeapajun rippeet pois.

Lauantai-iltana istuin kolme tuntia tietokoneen ääressä ja kuuntelin ja juttelin OKL-kurssikavereideni kanssa. OKL on siis opettajainkoulutuslaitos. Meillä piti olla tapaaminen Jyväskylässä, mutta sattuneesta syystä emme vielä tapaa oikeasti, vaan ajan hengen mukaan jutustamme verkossa.

Sellainen asia, mistä en ole maininnut kertaakaan tässä blogissa, tapahtui jo maaliskuussa. Meistä tuli nimittäin viidennen kerran isovanhempia. Nuorin tyttäreni korotettiin arvoasemassa äitien joukkoon, mikä tietenkin oli suri ja mahtava uutinen. Vauveli ei kuitenkaan ole some-persoona ja siksipä en ole hänestä edes maininnut ja tämän enempää en kerrokaan vanhempien esittämän toiveen mukaisesti.

vauva.jpg

 

On meillä paljon muutakin "kaikenlaista", mutta ne ovat niin omia juttuja, että olen jättänyt kirjoittamatta. Saatanpa jossain kohtaa elämästä kirjoitella niistäkin, mutta toistaiseksi saa olla. 

Olen tätä blogia pitänyt jo marraskuusta 2006 alkaen eli jollain tapaa alkaa aiheet loppua, mutta eiköhän noita "kaikenlaisia tapahtumia" vielä kerry. En siis vielä luovuta.