Kun tässä ihan vääjäämättä joutuu seuraamaan hallituksen seilaamista kriisistä toiseen, ei voi kuin todeta, että voi, voi meitä. Se siitä.

Heinäkuu on ollut jossain määrin epävakainen, mutta ei oikeastaan kylmä missään vaiheessa. Ihan sateessa ja pilvisen taivaan varjostuksessa on ollut vähän viileää, mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvistä kesäkeleistä tässä on saanut nauttia. Sinänsä meidän kannalta ihan hyvä, koska ilmalämpöpumpussamme taitaa olla joku vika, enkä uskalla käyttää sitä, ennen kuin asiantuntija on käynyt vilkaisemassa. Valitettavasti ne ovat niin kiireisiä, että huoltokäynti odotuttaa itseään.

Olen pyöräillyt aika hyvin ja tavoite lähestyy hyvää vauhtia. Aloittaessani keväällä, asetin 1000 kilometrin tavoitteen ja olen nyt ajellut yhtä lenkkiä vaille 800 kilsaa eli eipä pitäisi olla vaikeaa, mutta sanomatta paras.

Lomareissut ovat nyt hieman päässeet sattuneesta syystä kärsimään, mutta sellaistahan tämä elämä on. Ei aina suju niin kuin Strömsössä, kuten on opittu sanomaan. Olemmehan me toki käyneet siellä sun täällä, mutta ei kovin kaukana

Nurmikko kärsi tosi paljon kesäkuun helteillä - se ei kasvanut ja värikin muuttuii  ihan keltaiseksi, mutta muutamat sateet tekivät ihan ihmeitä.

Mitäpä tässä muuta kuin hiljalleen kohti elokuuta. Vielä on kuitenkin kesä.

nurmikko.jpg