Kun saimme uudet ovet, piti heti alkaa katsella, joskopa olisi jotain kevytremontoitavaa. Löytyihän sellainen heti ~ tuulikaappi. Ei mitään suuren suurta, mutta kun kerran olimme sen jo rakennusmiehiä varten tyhjentäneet, niin samantien laitettiin homma käyntiin.

Lattiassa oli pari laattaa irti, joten eikun kunnollista liimaa ja laatat kiinni. Seinät olivat sotkuiset ja kenkäkaappi (Ikean malli) niin sökö, että sekin kaipasi uudistusta.

tuka1.jpg

Tämä kuva herätti Facebookissa hämmennystä ja huvitusta, kun laitoin sen selitystekstiksi, että maalaamme tuulikaapin. Tulihan tuohon jokunen kysymys, jotta porallako aikoi mies maalata. No, totuus oli kuitenkin sellainen, että otin seinästä jokusen vanhan ruuvin irti ja Irmeli sattui ottamaan kuvan.

Irmeli toimikin sitten päämaalarina eli hän hoiti koko homman paitsi jossain kohtaa antoi minun tehtäväkseni vedellä sutia katon rajassa, kun minä yletin sinne jakkaran kanssa paremmin.

tuka2.jpgtuka4.jpg

Vielä meillä on homma hieman kesken, koska yksi juttu ei ole tullut ~ avainkaappi. Tilattiin netistä ja kiinnitämme seinäkoukut ja naulakot ja hyllyt vasta sitten, kun tiedämme minkä kokoinen avainkaappi on. Ostimme JYSK:stä hieman pienet, mutta ihan siistit kenkäkaapit, jotka juuri laitoin paikoilleen tuohon kohtaan, mitä Irmeli tuossa edellisessä kuvassa maalailee. 

Maalaaminen oli kyllä ihan kiva homma, kun sitä ei ollut tuon enempää. Emme sotkeneet itseämme emmekä vaatteitamme emmekä siis oikeastaan yhtään mitään. Niinpä iloiset ilmeet sopivat kuvaan oikein hyvin.

tuka3.jpg